La periodista Sara Carbonero en el photocall de inauguración de Ruber Internacional: Centro Médico Maso en Madrid

Sara Carbonero envia un missatge a Iker Casillas, i no li agradarà

La periodista, feliç i radiant, dona el toc de gràcia al seu exmarit

Sara Carbonero va eclipsar els mitjans de comunicació quan va arribar als Premis Hombre del Año de la revista 'Esquire'. La periodista s'hi va presentar amb uns pantalons daurats espectaculars, disposada a no perdre's una de les seves cites més importants.

 

Es va fer les fotografies sola, però Kiko Morente l'esperava al recinte. El cantant hi va anar per la seva professió, ja que va pujar a l'escenari per interpretar la cançó 'Corazón Partío'. 

Una actuació en homenatge al seu gran amic Alejandro Sanz i amb què va seduir Sara Carbonero. De moment, la periodista es nega a parlar sobre la seva vida sentimental, però sí que va fer balanç d'aquests vuit mesos després de la seva separació. Unes paraules que potser no agraden gens al seu exmarit, Iker Casillas.

Sara Carbonero i el seu missatge velat

El mes de març passat, la revista 'Lecturas' anunciava en exclusiva la separació de Sara Carbonero i Iker Casillas. Una ruptura sentimental que va sorprendre la premsa i que va assenyalar possibles infidelitats del futbolista.

Durant aquests vuit mesos, la parella ha fet vida per separat. Han canviat de grups d'amics i, fins i tot, ha tingut noves il·lusions. Per exemple, la suposada relació de Sara amb Kiki Morente.

Sara Carbonero i Kiki Morente en un muntatge fotogràfic
Sara Carbonero es desfà en afalacs cap a Kiki Morente | Instagram

Entremig, sembla que l'afecte que encara hi ha entre la periodista i el futbolista és latent. Almenys és el que va demostrar la Sara quan li van preguntar per la floreta que li va llançar Iker fa uns dies. «No ha de dir coses lletges», va assegurar, deixant clar que tenien una bona relació.

Tot i que Carbonero no ha confessat si manté una relació sentimental amb Kiki Morente, la veritat és que es desfà en afalacs cap a ell. Reconeixia que era un home «amb sentit de l'humor, honest i sensible», adjectius clau que Sara busca en una parella.

Sara Carbonero, disposada a seguir endavant

La periodista té molt clar que el seu objectiu és ser feliç. Malgrat el cop dur de la separació, no vol que el seu camí es paralitzi. Encara més després de la lluita que ha mantingut per superar els pitjors mesos de la seva vida.

És estrany, però, que només Sara es deixi veure amb amics o, fins i tot, amb la seva nova il·lusió. Mentrestant, l'exporter continua allunyat del focus mediàtic després de protagonitzar diversos enfrontaments amb la premsa.

Iker Casillas i Sara Carbonero al 80è aniversari de 'Marca' el 13 de desembre del 2018
Sara Carbonero ha superat la ruptura sentimental amb Iker Casillas | Gtres

És evident que Sara està feliç amb la seva nova vida i ja s'ha desprès sentimentalment del futbolista, ja forma pat del passat. 

«És un moment dolç, tranquil, un moment d'il·lusió, tinc molta il·lusió amb la meva feina, estic contenta», assegurava.

Té molt clar que ha de tenir una bona relació amb Iker pel bé dels seus fills. «Està tot normal, natural, fantàstic... La relació que hi ha d'haver», deia contundent sense anar més enllà.

Sara Carbonero està radiant i feliç, fet que demostra que ja ha superat la seva ruptura matrimonial. Està centrada en la seva feina i vol aprofitar al màxim aquest «moment dolç» que viu, deixant enrere el passat més recent.

Es podria haver fotografiat al costat de Kiki Morente durant els Premis Hombre del Año, però tots dos van optar per la discreció. Van arribar per separat i així se'n van anar, però segur que, dins, van gaudir de la vetllada al costat d'amics i coneguts.

Mentrestant, Iker Casillas és testimoni directe de com Sara refà la seva vida i troba motius més que suficients per tornar a somriure.

EL VÍDEO DEL DIA: