Foto familiar

«Dormen junts»: Rocío i David Flores Carrasco somriuen

Rocío i David Flores no perden l'esperança

Rocío i David Flores segueixen molt pendents de la relació que mantenen el seu pare i Olga Moreno. La ruptura va afectar tota la família malgrat el fet que encara fan vida junts. Almenys és el que sostenen familiars i amics de la parella.

Després de la confirmació d'Antonio David Flores, només la seva filla s'hi ha pronunciat a 'El programa de Ana Rosa'. Rocío Flores no vol entrar en detalls, però sí que va confirmar que el seu pare seguia vivint a casa. 

Així doncs, malgrat haver començat camins diferents, el matrimoni encara no s'ha separat del tot. Rocío Flores viatja a Màlaga sempre que pot i exerceix de mediadora per evitar la ruptura definitiva. Una separació que sembla encara més llunyana després de les últimes informacions sobre el matrimoni.

Rocío i David Flores mantenen l'esperança

Després de l'exclusiva del 'Lecturas' sobre la separació de l'exguàrdia civil i la dissenyadora, els rumors no han parat de circular. 

El silenci dels protagonistes i la informació que arriba de l'entorn familiar fan pensar que encara tenen alguna relació. 

Encara que Antonio David confirmés que les últimes especulacions havien fet efecte en el seu matrimoni, la seva filla Rocío manté l'esperança. Confia que res no pot acabar amb la seva família i creu en una reconciliació.

Foto familiar
El matrimoni continua vivint com una família | Cedida

Segons la col·laboradora d'Ana Rosa, el pare encara viu al domicili familiar on es refugia en els seus fills. Tanmateix, Olga Moreno va aprofitar fa uns dies per viatjar a Sevilla i fer el mateix amb la seva família.

Sandra Alandro, periodista del programa matinal de Telecinco, va aportar més informació sobre la situació de la família Flores. Ha assegurat que Rocío es manté al costat d'Olga i Antonio David «fent de nexe i donant-los suport».

Foto de la parella
Antonio David i Olga Moreno segueixen compartint llit | GTRES

A més, Antonio Rossi va publicar una exclusiva que manté l'esperança de Rocío i el seu germà, David Flores. «Olga estarà al costat d'Antonio David de manera explícita i segueix dormint amb el seu marit», va assegurar el periodista.

Un matrimoni trencat, però unit per interès

Unes setmanes d'informacions contradictòries. D'una banda, alguns col·laboradors asseguraven que Antonio David ja no vivia al domicili familiar, sinó en un apartament als afores de Màlaga. De l'altra, fonts properes a la parella i la mateixa Rocío Flores afirmaven tot el contrari, que el seu pare encara era a casa.

Però és evident que el matrimoni està trencat, encara que no s'hagi efectuat el divorci. Sembla que, després de viure cadascú en un domicili diferent, Antonio David tornava a la casa que comparteix amb Olga.

Olga Moreno amb unes amigues el juliol de 2021
Olga Moreno fa vida sense Antonio David | GTRES

Segons Alandro, «ningú sap el motiu» del retorn de l'exguàrdia civil ni tampoc «quant de temps estaran així». Potser ha tornat per estar amb el seu fill o per qüestions que tenen a veure amb la guerra judicial amb Rocío Carrasco.

«Olga és l'assegurança de vida d'Antonio David i els seus fills en aquestes demandes», explicava Jiménez Losantos al seu programa de ràdio.

De totes maneres, de moment no hi ha divorci a la vista i tampoc no es preveu que concedeixin una entrevista. La situació excepcional que estan vivint sembla indicar que encara hi ha una bona relació entre ells.

Olga Moreno i David Flores a Hotel a Madrid, 25 Juliol 2021.
David Flores no es vol separar d'Olga | GTRES

Un fet suficient perquè Rocío i David Flores mantinguin el somriure en veure que la «família segueix i seguirà unida». No obstant això, algunes fonts afirmen haver vist Antonio David en la recerca d'un nou habitatge.

EL VÍDEO DEL DIA: