Antonio David Flores sorprendido

Antonio David Flores envia un missatge a Rocío Carrasco: Què li diu

Antonio David revela per què Rocío Carrasco té tan bona relació amb Telecinco

Ja fa 20 anys que Antonio David Flores va trencar la seva relació amb Rocío Carrasco, mare de dos dels seus fills, i des d'aleshores no es poden veure. L'exguàrdia civil assegura haver estat víctima d'una campanya de desprestigi que té com a objectiu fer diners. Assenyala Telecinco de generar unes xifres econòmiques desorbitades i que per això té tant d'interès per carregar contra ell.

Ell defensa que és innocent i recorda que cap jutge l'ha condemnat pels delictes que l'acusa Rocío Carrasco. En un primer moment, el públic es va posicionar al costat de la filla de «la més gran», però la situació actual és força diferent. Rociíto ha estat coronada reina del feminisme, encara que hi ha molta gent que no confia en ella.

Antonio David ha vist que té l'oportunitat de recuperar el poder mediàtic que ha perdut últimament. Per això, s'ha creat un compte de Youtube, una xarxa social destinada a la publicació de vídeos. En aquesta plataforma desmenteix els rumors que Telecinco ha difós sobre ell a parir de l'emissió del documental 'Contar la Verdad Para Seguir Viva'.

L'antic col·laborador de 'Sálvame' ha emprès accions legals contra la cadena i ja ha guanyat la primera batalla. La Fábrica de la Tele, productora al darrere de la polèmica docusèrie, li haurà d'abonar una xifra de 80.000 euros. L'empresa ha estat condemnada per acomiadament improcedent i per difondre mentides amb l'únic l'objectiu de crear espectacle.

Foto del personatge fumant
Antonio David vol posar fi a tots els seus enemics | Cedida

La nova reina del feminisme tem el poder d'Antonio David a les xarxes socials. Els seus seguidors es fan dir «marea blava» i estan disposats a fer qualsevol cosa per desmuntar Rociíto.

Antonio David Flores sentencia: «No pactaré»

Antonio David fa més de dues dècades que es dedica al món del cor, així que coneix a la perfecció el funcionament del negoci. Sap que algunes empreses que s'hi dediquen intenten fer determinats pactes per no acudir als tribunals. Molts famosos han denunciat Telecinco i, després, hi han acabat treballant. Un exemple seria Rocío Carrasco.

Tanmateix, l'exagent de la guàrdia civil no pensa acceptar cap oferta perquè considera que l'han tractat injustament. Fa poc, va enviar un missatge als responsables de Mediaset i les seves paraules han generat una gran polèmica perquè al·ludeixen a Rociíto.

«Soc dels pocs que té el valor de denunciar-vos. No pactaré cap denúncia amb vosaltres i després la retiraré del jutjat. Si penseu que amb tot aquest assetjament, el dia de demà retiraré denúncies, us heu equivocat, jo no soc com la resta».

Aquest «altres persones» anava clarament dirigit a Rocío, mare dels seus fills i íntima enemiga mediàtica. La filla de «la més gran» també ha estat objectiu dels col·laboradors de Telecinco, però actualment hi té bona relació. Molta gent pensa que darrere de tot, només hi ha una cosa: interessos econòmics.

Antonio David revela el secret de Rocío Carrasco

Antonio David Flores ha parlat alt i clar sobre el contracte que la seva exdona, Rocío, ha signat amb Telecinco. Sembla que tenia moltes demandes interposades contra la cadena, però va accedir a retirar-les a canvi que emetessin el seu documental. Des d'aleshores, s'ha convertit en la gran aliada de 'Sálvame' i carreguen contra tots aquells que saben el secret.

Rociíto no ha tornat a aparèixer a la televisió i els seus enemics ja parlen de la fi del seu regnat televisiu. Tot i això, molts periodistes asseguren que l'únic que està fent és preparar una venjança perfecta. Té intenció de derrotar tots els fantasmes del passat i farà tot el possible per guanyar la batalla.

EL VÍDEO DEL DIA: