David Flores en un primer plano

El talp que explica què passa a dins la casa de David Flores Carrasco

Encara hi ha gent que no es creu la ruptura del matrimoni Flores Moreno

La separació d'Olga Moreno i Antonio David Flores fa setmanes que apareix a les notícies. El fet que cap dels dos acabi de pronunciar-se sobre el tema ha fet generar molts dubtes.

Una ruptura que no acaba de convèncer tothom

Antonio David Flores va parlar breument sobre la seva suposada ruptura sentimental amb Olga Moreno. L'objectiu era calmar la seva filla Rocío Flores, que ho estava passant molt malament. La jove no podia aguantar més pressió i el seu pare va intentar donar-li un cop de mà.

Tanmateix, després d'uns quants dies encara hi ha gent que no creu que s'hagin separat.

Segons les veus més crítiques, algunes coses no quadren. El pare de David i Rocío Flores encara comparteix el mateix sostre amb la seva dona, tal com ha afirmat la periodista Sandra Aladro.

Foto familiar
Família Flores Moreno | Cedida

La comunicadora ha assegurat aquesta setmana a 'El programa d'Ana Rosa' que Olga i Antonio David continuen vivint junts, encara que la seva feina com a parella no hagi funcionat.

«Antonio David continua vivint a la casa de Màlaga amb Olga, però no fan vida de matrimoni», ha aclarit. «Fan plans separats», ha afegit.

L'actitud de la madrastra de David Flores, al punt de mira

La veritat és que això fa pensar. La guanyadora de 'Supervivientes 2021' no ha comparegut públicament després que la suposada ruptura sentimental del pare de la seva filla Lola sortís a la llum. Un fet que aixeca sospites darrere de tota aquesta història. 

Olga Moreno continua fent la seva vida habitual. La malaguenya va de casa a la feina i al gimnàs, cosa que forma part de la seva rutina quotidiana. Això també ha cridat l'atenció.

Trencar una relació de més de dues dècades no ha de ser gens fàcil. Molts pensaven que la malaguenya es prendria un temps per adaptar-se a la situació. Però no ha passat.

A més, cal esmentar la relació que manté amb Rocío Flores i el fet que se l'hagi vist recentment al seu negoci. Fins i tot, la jove va penjar unes imatges amb la germana petita, Lola. 

Story d'Instagram
Rocío Flores i la seva germana Lola | La Notícia Digital

Però no seria la primera vegada ni l'última que una parella decideix continuar compartint casa fins que els seus camins s'adrecin de nou. 

De moment, caldrà esperar que els dos protagonistes d'aquesta història confusa es pronunciïn extensament. Un fet que permetre aclarir la situació i, a més, seria un ingrés extra per Olga Moreno.

Les primeres paraules de la malaguenya valen un dineral

Aquests dies, els mitjans han fet ressò de la quantitat que podria guanyar la malaguenya en cas de fer un pas endavant. Si confirmés la ruptura, s'emportaria un dineral. 

Les seves primeres declaracions en una revista valdrien entre 30.000 i 60.000 euros. En cas d'asseure's en un plató de televisió, la xifra encara seria superior.

No obstant això, segons Sandra Alejo, «la guanyadora de 'Supervivientes 2021 no té cap intenció de parlar a curt termini». Sembla que la malaguenya prefereix mantenir-se a un discret segon pla.

Durant el seu pas per 'Supervivientes' va deixar clar que no vol ser un personatge públic. Va assegurar que no tenia intenció de convertir-se en una cara habitual de la televisió. La seva vida és una altra, centrada en el negoci de moda i en la família.

EL VÍDEO DEL DIA: