David Flores mirant a càmera mig somrient

David Flores, sense paraules en saber lo del seu pare: «Ja ho ha demanat

Antonio David ha fet una diligència tan inesperada com sorprenent

David Flores no pare de rebre disgustos. El seu pare s'ha separat d'Olga, aquesta ha marxat uns dies de Màlaga i no deixen de sortir rumors sobre el seu pare. A més, Antonio David i la seva dona encara han d'afrontar un judici per alçament de béns. Per si no n'hi hagués prou, ara el jove ha descobert una cosa que ha fet son pare i que ha deixat perplex tothom.

En concret, segons un testimoni, Antonio David ha estat fent els tràmits per sol·licitar un habitatge. Exactament, per accedir a una de les cases que es posen a l'abast de les mans dels que no tenen recursos.

Antonio David ha sol·licitat una casa

Pel que sembla, Olga i Antonio David, encara que han trencat, continuen compartint la mateixa casa. I això, és clar que no pot ser agradable per a cap dels dos. Per això ell podria estar buscant alternatives per anar-se'n a viure sol.

En aquest sentit, a 'Sálvame' una dona ha donat un testimoni singular. Ha revelat que s'ha trobat Antonio David a l'Institut de l'Habitatge de Màlaga. Segons ha afirmat, ha vist que ell intentava accedir a una de les cases que es destinen a persones que pateixen dificultats econòmiques. És més, per avalar les seves paraules, ha aportat al programa imatges gràfiques.

Antonio David estaria passant un mal moment
Antonio David hauria sol·licitat un dels habitatges que es donen a persones sense recursos | Cedida

El testimoni ha explicat el que ha passat amb exactitud el dia 15 de setembre. Va veure que Antonio David «era al costat d'on sol·liciten habitatges les persones que no té recursos ni feina per comprar-se un habitatge». Així mateix, ha exposat que es va escórrer gràcies a que coneix l'administrativa. «El que vaig sentir era que tenien amics en comú i el van colar davant molta gent», ha explicat. «Va ser arribar i el van fer passar», ha tancat.

El testimoni de 'Sálvame' ha explicat amb detalls l'actitud del famós. A fora, inicialment, es mostrava «seriós, intentant tapar-se la cara el màxim possible». Però una vegada va entrar, amb l'administrativa de la taula, «estava molt content, es va llençar força estona parlant, unes rialles», explicava. A més, el testimoni ha destacat la sorpresa que es va emportar en veure'l en aquest lloc, ja que «allà hi va gent sense feina per sol·licitar un habitatge, perquè els posin en un sorteig que dura anys».

El tràmit fet per Antonio David genera sorpresa

Ha estat sorprenent descobrir la gestió que ha fet el malagueny, i els integrants del programa no han pogut evitar comentar-la. Kiko Jiménez, exnòvio de Gloria Camila, ha estat el primer a prendre la paraula, insinuant la injustícia que seria l'adjudicació d'un habitatge a Antonio David «després de tots els ingressos que ha obtingut, quan hi ha gent que ho necessita més».

Kiko Hernández, després, ha optat per explicar la situació que travessa el que fos el seu company a plató. Ha afirmat que no té ingressos i arrossega un dubte acumulat de 800.000 euros. «No té on caure mort ara mateix», ha assegurat, rotund.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
El que ha fet Antonio David ha sorprès tothom | Telecinco

Gema López també ha volgut intervenir en el tema, i ho ha fet per llançar preguntar si tot plegat podria ser part d'una estratègia judicial. López s'ha referit a la possibilitat que Antonio David al·legui que no té ingressos, i que deixa el domicili familiar a la dona. Hernández ha insistit que Antonio no té res ara mateix, però María Patiño ho ha negat.

Mentre López ha dit que en el judici en què Flores està involucrat «ell demana justícia gratuïta perquè diu al jutge que no té ingressos i és insolvent», Patió l'ha contradit i ha assegurat que a Antonio David li deneguen la insolvència «perquè està en plena investigació amb sospites, que cal provar, que té diners en diferents societats».