Olga Moreno

Olga Moreno se'n va: deixa David Flores Carrasco a Màlaga

Olga Moreno ha marxat de Màlaga per allunyar-se de la dura situació que viu

Olga Moreno està passant per un dels moments més complicats de la seva vida. Després de 20 anys junts i una filla en comú, s'ha separat del seu marit, Antonio David.

 

Una ruptura que ha provocat un gran interès mediàtic i la premsa no deixa de seguir-los a tot arreu. Ella, de moment, ha preferit mantenir-se en silenci i no fer cap declaració. Però la situació és molt dura, encara més quan no deixen d'aparèixer informacions que deixen el seu marit en molt mal lloc.

Amb tot, ha pres la decisió de marxar uns dies de Màlaga, lluny de la seva filla i David Flores. Els ha deixat a càrrec del pare.

Se n'ha anat a Sevilla, la seva ciutat natal, per allunyar-se de tot i poder rebre l'afecte de la família.

David Flores Carrasco a Màlaga el 15 de febrer del 2020
David Flores Carrasco s'ha quedat amb el pare després que Olga Moreno hagi marxat | Gtres

Olga Moreno se'n va a Sevilla

Segons diversos mitjans, Olga i Antonio David, separats, segueixen compartint l'habitatge familiar. Una situació que no és agradable per a cap dels dos. Ella, angoixada també per la premsa i per les informacions sobre les infidelitats, ha decidit «posar terra pel mig» durant uns dies.

La revista 'Semana' ha sorprès l'audiència tot publicant unes imatges d'Olga a una altra ciutat andalusa, a la capital sevillana. Allà hi viuen els seus pares i germanes. De fet, hi ha anat per tenir-los a prop i sentir el seu afecte i suport en aquests moments tan durs.

A les imatges, Moreno apareix amb un rostre molt menys compungit i seriós que quan se l'ha vist a Màlaga. Es mostra més tranquil·la, relaxada i, fins i tot, somriu més al costat dels seus éssers estimats.

Ha passejat al costat de la seva mare i germanes pels carrers de Sevilla. De fet, sembla que estar al costat de la família li va bé.

Per descomptat, el fet de no veure el seu encara marit és una cosa positiva. No és gens agradable haver-lo de veure cada dia a casa després de tot.

Muntatge amb pare i filla
Els seus pares i germanes estan sent un gran suport per a Olga Moreno | La Notícia Digital

Olga Moreno recarrega les piles per al futur

Després de les imatges d'Olga a Sevilla, no se sap si tornarà a aparèixer als mitjans. Possiblement pugui acudir a la concentració que la «marea blava» ha organitzat per al dia 13 de novembre a aquesta urbs. Almenys, la seva germana Raquel hi assistirà perquè ho ha anunciat en xarxes.

De totes maneres, és evident que aquesta escapada a Sevilla li ha anat molt bé. Sembla que l'ajudarà a carregar les piles i preparar-se per al futur.

El divorci d'Antonio David i el judici per alçament de béns on els dos estan ficats de ple estan a punt d'arribar. Si la sentència condemnatòria se situa en contra seva, podrien anar a la presó.

De la mateixa manera, es rumoreja que Olga podria aparèixer aviat a la televisió o en alguna revista en format entrevista. Si ho fa, pot arribar a guanyar molts diners tenint en compte que fa molt temps que no diu res i pot generar molt d'interès.

EL VÍDEO DEL DIA: