Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco torna a ser portada: Polèmica a la vista

David Flores Carrasco ha donat l'esquena a Olga Moreno per estar al costat del seu pare, Antonio David

David Flores Carrasco ha pres una decisió que canviarà la seva vida per sempre: posicionar-se al costat del seu pare, Antonio David Flores. Aquest ha confirmat que el seu matrimoni amb Olga Moreno està trencat, amb la qual cosa està començant una nova vida. Segons ha publicat una coneguda revista, la parella ja fa vida separada.

David Flores Carrasco adora Olga Moreno, empresària de professió, però no ha tingut més remei que prendre partit pel seu progenitor. El jove fa molt de temps que està situat al centre de la polèmica i l'únic que vol és respirar lluny dels mitjans de comunicació. Antonio David començarà una etapa lluny de la pressió televisiva, ja que els seus advocats li han recomanat que no cridi l'atenció.

Antonio David Flores s'haurà d'enfrontar a una situació força delicada als tribunals, ja que l'acusen d'un suposat delicte d'insolvència punible. Rocío Carrasco, la seva exdona i mare de dos dels seus fills, assegura que va facturar 300.000 euros a l'esquena de la justícia per no complir les seves obligacions econòmiques. Entre elles, l'antic col·laborador de 'Sálvame' no ha pagat mai la manutenció del seu fill David, que pateix una malaltia molt seriosa.

Rocío Flores, filla de Rociíto i d'Antonio David, ha estat enxampada en una actitud força compromesa que ha acabat esquitxant el seu germà David. Els joves han decidit donar la mà al seu pare després del mediàtic divorci d'Olga, i aquest fet ha ocupat la portada de la revista 'Lecturas'. Seguint la informació aportada per aquest mitjà, no hi ha cap possibilitat que l'exmatrimoni arregli les diferències.

David Flores Carrasco, destrossat: “Vides separades”

Olga Moreno ha passat uns dies lluny de Màlaga, ciutat on vivia amb el seu marit i els fills d'aquest. L'empresària andalusa s'ha traslladat a Sevilla per refugiar-se en la família, ja que des de fa un temps la situació mediàtica és insostenible. Desenes de reporters fan guàrdia a la seva botiga de roba i jutgen tots els seus moviments.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola | Cedida

David Flores és conscient que estar al costat de Moreno li pot costar molt car, ja que inevitablement protagonitzarà notícies a la premsa rosa. Per aquest motiu ha decidit quedar-se amb Antonio David, que li podria haver promès pau i tranquil·litat. La revista 'Lecturas' assegura que la guerra entre l'exmatrimoni és més que evident.

Un testimoni ha parlat amb el mitjà per corroborar que Olga i l'antic tertulià de 'Sálvame' «fan vides separades». Tot fa pensar que l'exmarit de Rociíto està centrat en els problemes judicials i no té ganes de lluitar contra Moreno. En aquesta ocasió, actuarà amb més discreció per evitar que els seus enemics jutgin el seu nou procés de separació.

Rocío Flores s'ha convertit en una de les grans víctimes d'aquest escàndol mediàtic, ja que treballa a Telecinco i ha de donar explicacions. Col·labora a 'El programa d'Ana Rosa', així que cada cert temps ha de justificar els moviments del seu pare, Antonio David Flores. Aquesta vegada no té manera de defensar-se, perquè la revista 'Lecturas' aporta les fotografies definitives.

David Flores i la seva germana Lola estan perduts

David Flores Carrasco no és l'única víctima del divorci d'Olga i Antonio David. L'exmatrimoni té una filla petita, Lola Flores, i jutjant les imatges publicades recentment, també s'ha posicionat al costat del pare. Els detractors d'Antonio David Flores estan especulant amb un tema força delicat. Asseguren que farà el mateix amb Olga Moreno que en el passat va fer amb Rociíto. Seguint aquesta teoria, l'empresària andalusa acabarà perdent la relació amb la filla Lola.