Primer pla de David Flores

David Flores pateix per la seva germana: «Em sento estafat, me l'han 'colat'»

David Flores descobreix la veritable cara de la seva germana, Rocío Flores

David Flores Carrasco està passant uns moments molt delicats des que el seu pare, Antonio David Flores, va decidir separar-se d'Olga Moreno. El jove fa molt de temps que no té relació amb la seva mare biològica, Rocío Carrasco, i considerava l'empresària andalusa la seva segona mare. Rocío Flores , la seva germana, és conscient de tot el que està patint, motiu pel qual no se'n separa.

El jove, que pateix una malaltia que l'ha convertit en una persona extremadament vulnerable, està en boca de tothom perquè hi ha molta gent que pensa que està sent manipulat per Rocío Flores. La seva germana podria estar aprofitant-se de la seva situació per fer mal a la seva pitjor enemiga: Rocío Carrasco.

Rociíto ha estat 20 anys en silenci, però va decidir donar un cop a taula i explicar la seva veritat per intentar recuperar els seus fills. Amb la seva filla gran, Rocío Flores, ho tindrà força complicat, però amb el petit David el problema és molt menor. Segons expliquen, el jove ha donat la cara per la seva mare més d'una vegada i estaria encantat de reprendre-hi el contacte.

David Flores mirant a càmera mig somrient
David Flores Carrasco té una relació estupenda amb la seva germana Rocío | GTRES

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame', té molta informació sobre aquest tema perquè va ser el padrí televisiu de la néta de Rocío Jurado. Recordem que Flores va començar a treballar a Telecinco gràcies a 'Supervivientes', programa que també presenta Jorge Javier. El comunicador ha entrevistat Yiya, una de les companyes de Rocío al concurs de supervivència, i el seu testimoni és completament sorprenent.

David Flores Carrasco, sense paraules: «Una gran manipuladora»

Yiya es va enfrontar a la filla de Rociíto tot i que era una de les grans protagonistes de l'edició. No va tenir por d'intentar demostrar la seva veritable identitat, però el públic va condemnar aquest atreviment. Jorge Javier Vázquez reconeix que al seu moment ell també es va posicionar al costat de la influencer, que admet que se sent estafat, perquè «amb 50 anys me l'ha colat».

David Flores s'ha quedat sense paraules en escoltar aquestes declaracions, ja que ell pensa que la seva germana Rocío és una bona persona. Els tertulians de Telecinco pensaven el mateix fins fa uns mesos, però després dels darrers esdeveniments han canviat d'opinió. Jorge Javier està molest amb Rocío Flores perquè pensa que ha estat mentint durant molt de temps i la titlla de manipuladora, i Yiya, íntima enemiga de la família Flores, li ha donat la raó al comunicador.

David Flores Carrasco té un gran problema: «Denúncies falses»

David Flores sempre ha gaudit d'una relació molt estreta amb la seva germana Rocío, ja que ha estat ella qui s'ha encarregat de tenir cura. Hi ha molta gent que parla malament de la influencer, però ell sempre estarà al seu costat. L'última periodista a enfrontar-se a la noia ha estat María Patiño, i els seus atacs no han deixat ningú indiferent.

Rocío Flores en un plató de Telecinco
Rocío Flores té molts enemics a Telecinco | Telecinco

La filla d'Antonio David ha intentat que María Patiño deixi d'atacar la seva família assegurant que prendria mesures legals, però la presentadora de 'Socialité' ha parlat alt i clar sobre aquesta amenaça. «A mi no em facis cap pols pel que fa a les denúncies falses», ha comentat visiblement molesta.

David és la gran víctima d'aquesta situació, ja que està veient com els seus éssers estimats reben atacs de desenes de mitjans de comunicació. Molts periodistes estan investigant la vida del jove, i ell no està acostumat a ser el centre de la notícia. Fins fa uns mesos era una persona anònima i ningú en parlava.