Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales

La de Kiko Rivera no és l'única: cinc bodes que també van ser una pantomima

Anys després de la boda amb Kiko Rivera, Irene Rosales va descobrir que no estaven legalment casats

Recentment s'ha sabut que el casament que van celebrar Kiko Rivera i Irene Rosales el 2016 va ser fals, cosa que ha causat un gran enrenou. I és que segons han informat nombrosos mitjans, la cerimònia va ser una pantomima.

De fet, Irene no va saber que no estava legalment casada amb el DJ fins dos anys després, quan va néixer la seva segona filla, i això va desembocar en una greu crisi de parella.

Quan va anar a registrar la seva filla petita, la col·laboradora televisiva va tenir una sorpresa molt desagradable: al certificat d'estat civil hi constava com a soltera.

Pel que sembla, tot va ser fruit d'un estratagema de Kiko, que no volia contraure matrimoni amb Irene perquè tot fos més senzill si trencaven. També ho va fer perquè Irene deixés d'insistir que volia formalitzar la relació.

Foto de la parella
El casament de Kiko Rivera i Irene Rosales el 2016 va ser una farsa | GTRES

No va ser fins al 2019 quan el fill d'Isabel Pantoja va iniciar els tràmits per a formalitzar la relació, poques setmanes abans que Rosales i ell entressin a 'Gran Hermano Dúo'.

Això explica l'actitud distant que Irene va mostrar cap a Kiko durant el reality, tot i que ella ho ha desmentit.

«Fa temps que sabia que sortiria aquesta notícia, perquè em van trucar per a avisar-me que havien anat al registre civil a demanar informació sobre el meu matrimoni i sobre el naixement de la meva filla Carlota», assegurava Rosales a 'Viva la vida'.

«En aquell moment no tenia el cap per a seguir amb els tràmits del casament, només pensava en el meu pare, que estava molt malalt», explicava. «Per a mi, jo estava casada, encara que no fos de manera legal».

«No sé ni quin dia vam anar al registre. Per a mi, el dia del casament va ser el 7 d'octubre del 2016», ha conclòs. «Em sembla bé que es doni la notícia que oficialment ens vam casar després, però que s'expliqui bé, no intentant deixar malament el meu marit».

Tot i això, aquest no és l'únic casament fals entre famosos que ha tingut lloc. Hi ha una llista molt llarga de cares conegudes que han aconseguit fer-nos creure que s'han casat amb grans celebracions quan, en realitat, l'únic que han fet  ha sigut el paperot.

La separació d'Ainhoa Arteta i Matías Urrea els deixa al descobert

Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigis a Madrid, el 13 de febrer del 2020
Ainhoa Arteta ha viscut una ruptura molt amarga | GTRES

La recent i polèmica separació de la cantant Ainhoa Arteta i el seu home, Matías Urrea, va destapar un dels secrets més ben guardats de la parella.

 

I és que dos anys després del casament que van vendre en exclusiva a la revista '¡Hola!', s'ha sabut que no van arribar a estar casats oficialment.

Una notícia que va donar peu a una guerra de retrets entre tots dos. Matías fins i tot va pactar una entrevista a 'Sálvame' que finalment no va tenir lloc.

El final del conte de fades de Dulceida i Alba Paul

Els fans de la influencer van quedar destrossats quan van descobrir que la seva ídol havia trencat amb Alba Paul.

Això, però, també va servir per a desmuntar el pas per l'altar que van fer el 10 de setembre de 2016 a la cala Morisca, a Sitges.

Una boda que els seus seguidors no es van voler perdre i que es va emetre a YouTube davant de milers de persones. No obstant això, sembla que elles tampoc van arribar a estar casades de manera legal, perquè no ho van formalitzar al registre civil.

El casament exòtic de María Patiño i Ricardo Rodríguez

María Patiño va complir un dels somnis de la seva vida quan es va casar en secret a Sri Lanka amb Ricardo Rodríguez. Ho va portar amb tanta discreció, que ni tan sols els seus companys de feina n'estaven al corrent.


María Patiño i el seu marit Ricardo

María Patiño i Ricardo Rodríguez volen tornar a passar per l'altar | GTRES

María i Ricardo es van donar el «sí, vull» en una cerimònia molt romàntica el 15 d'agost de 2019, just el dia que ella feia 48 anys.

Lamentablement, però, aquesta boda també va ser per a fer el paperot, ja que l'acte no té validesa al nostre país.

De fet, la col·laboradora tenia intenció de tornar a celebrar l'enllaç al 2020, però les circumstàncies ocasionades per la crisi sanitària van alterar els plans.

«Sí, em caso el 2020, ja ho vaig dir. Faré les coses com considero que les he de fer», comentava. «No em casaré per l'església, però m'encantaria portar un vel blanc».

L'original casament 'made in Las Vegas' d'Eugenia Martínez de Irujo i Narcís Rebollo

Eugenia Martínez de Irujo el 2017 va sorprendre tothom quan va anunciar via xarxes socials i vestida de Marilyn Monroe que s'havia casat amb el president d'Universal Music, Narcís Rebollo.

 

Molta gent va pensar que ho deia de broma, però la mateixa Eugenia ho va confirmar. «No és cap broma. És veritat!», assegurava. No obstant això, mai s'ha arribat a saber si van formalitzar el matrimoni.