Irene Rosales durant el programa de televisión "El Tiempo del Descuento" a Madrid.

«Irene Rosales no és tan ruc com tots creuen i té una estratègia»

La dona de Kiko Rivera tindria un motiu per seguir al costat del discjòquei malgrat els seus enganys

Molts s'han preguntat el motiu pel qual Irene Rosales ha aguantat sense pronunciar-se tants lletjos de Kiko Rivera, i la resposta podria ser més evident del que ens pensem. El cap de setmana passat va saltar la bomba que el casament que la parella va celebrar el 2016 no havia estat més que una escenificació oquestrada pel fill d'Isabel Pantoja perquè Irene deixés d'insistir amb la necessitat de formalitzar la seva relació.

Ella, víctima del conte de fades una vegada més, va descobrir anys després i per casualitat que no estava casada. En néixer la seva segona filla, el Registre Civil li va comunicar que Kiko l'havia enganyat. Això hauria donat lloc a una crisi a la parella, i no va ser fins al 2019, poc abans del pas de Rosales per 'GH Duo', que es van convertir en marit i dona davant la llei.

Irene Rosales i Kiko Rivera en un carrer de Madrid el dia 18 d'agost
Kiko Rivera hauria enganyat Irene Rosales el dia del casament | GTRES

Això ha generat un gran enrenou, i novament tothom apunta al fill d'Isabel Pantoja. Però és tan innocent Irene com pretén aparentar? En opinió de Gustavo González, ella no és més que una còmplice del clan Pantoja. Així, la seva esperada intervenció a 'Viva la vida' per aclarir la situació no hauria fet més que augmentar les sospites en contra seva.

El matrimoni de Kiko i Irene segueix al punt de mira

Rosales ha intentat defensar la seva veritat, però pocs l'han creguda. Segons ella, el casament fallit va ser un error logístic en la tramitació dels documents. «Ens havíem de casar el mateix dia i se'ns van extraviar uns papers, però com que ja ho havia organitzat tot, vaig dir: «no passa res»», ha explicat. Però després, la raó, segons Rosales han estat més contratemps, un d'ells l'estat del seu pare en aquell moment, a qui cada setmana havien de visitar a l'hospital, que els han fet tardar tres anys a casar-se.

El parer de Gustavo, però, és escèptic. Per a ell «era d'esperar que la seva estimada esposa, la suposada enganyada, donés la cara per Kiko Rivera». Mentrestant, ell ha desaparegut completament de l'escena pública i no s'ha pronunciat de cap manera. Gustavo l'acusa d'amagar-se i permetre que Irene «salti a una palestra per la qual no està preparada ni té la força suficient per bregar amb la veritat».


 

Irene Rosales seria còmplice de Kiko Rivera en el seu engany

Malgrat tot, el col·laborador de 'Sálvame' ha exposat, sorprenentment, que «Irene no és la ximple del pot que tots pensen» i que «després de descobrir l'engany, en va ser còmplice». Tot plegat, segons Gustavo González, és «una fal·làcia de què familiars, amics i, sobretot, la revista que va pagar la falsa exclusiva, podrien demanar explicacions i els consegüents perjudicis», assenyala.

D'aquesta manera, i amb el suport a la farsa, «Irene es converteix en botxina». «Va contestar al programa sabent que la simpatia que desprèn i, pel que sembla, es va guanyar la confiança entre els seus companys, que creia que no la qüestionarien, com va ser», ha explicat González.

Així, la versió de la dona de Kiko Rivera no encaixa, ja que tot i que va explicar que els papers s'havien extraviat, n'hi hauria hagut prou de demanar una còpia. De fet, el diari 'La Razón' matisa que «una vegada s'inicia l'expedient per tramitar un enllaç matrimonial, la documentació està digitalitzada, i una vegada registrada la firma, els contraents només han de recollir el llibre de família».

Primer pla d'Irene Rosales mirant cap a un costat
Irene ha sortit a donar la cara pel marit una vegada més | GTRES

Per tant, tot indica que aquest és més un dels diversos escàndols que sortiran ben aviat. Gustavo González adverteix que «un d'ells és la raó que amaga Irene per pair tanta ofensa i engany» sense pronunciar-se. Segons sembla, un antic amic de Kiko estaria més que disposat a parlar i a fer públics tots els seus draps bruts. De fet, té les claus dels moviments i les gestions que ha realitzat Kiko Rivera per protegir el seu patrimoni.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja segueixen enfrontats | GTRES

En aquest sentit, Gustavo insisteix que per al fill d'Isabel Pantoja «tot s'hi val mentre el que deixi anar per aquesta boca vingui acompanyat d'un taló amb molts zeros». Kiko «va descobrir fa temps que podia rendibilitzar el seu cognom al món del cor i va entrar-hi. Irene, mentrestant, té «una estratègia traçada», i tal com va dir ella mateixa en l'última intervenció televisiva, «no té ni un pèl de ximple».