Rocío Flores molesta y mirando descaradamente a un lado

El pitjor malson de Rocío Flores torna a aparèixer

Una persona del passat de Rocío Flores ha parlat un altre cop i l'ha tornat a atacar

Sembla que Rocío Flores té molts fronts oberts. Després de la separació del seu pare, va sortir un possible romanç amb Marta Riesco. A més, el seu pare està rebent moltes acusacions i opinions que l'assenyalen d'haver-se'n aprofitat de tot.

Però això no és tot. Ara, la jove ha de fer front a un altre conflicte. La persona que havia estat el seu malson durant l'any 2020 ha tornat a aparèixer: Yiya, la seva companya a 'Supervivientes'. 

Durant el programa, les dues van protagonitzar més d'una topada. De fet, la periodista no es creia el paper de víctima que feia. La va atacar, la va deixar en evidència i ara ho ha tornat a fer al plató.

Yiya en una imatge promocional de Supervivents
Yiya ha tornat a la televisió per carregar contra la seva excompanya a 'Supervivientes' | GTRES

Yiya torna a carregar contra Rocío Flores

En el seu pas per 'Supervivientes', Yiya i Rocío van deixar clar que mai podrien ser amigues. Es van dedicar insults i van tenir algun xoc, ja que són dones amb un caràcter complicat. Tot i això, la primera va quedar molt mal parada i es va convertir en l'objectiu dels insults.

La gent es va decantar per recolzar Flores, que cada dia plorava davant les càmeres. Aquest victimisme «va convèncer» l'audiència, però no la seva companya de concurs.

Ara, un temps després, la periodista s'ha tornat a asseure al plató de 'Sálvame'. Ho ha fet per carregar novament contra la filla d'Antonio David i per deixar clar que a ella no la va enganyar. Que no va creure mai la seva suposada «bondat» perquè veia la seva actitud davant i darrere de les càmeres.

El primer que ha deixat de manifest és que no entén com ningú no va veure el mateix que ella. «Té una actitud sibil·lina i això era palpable. Hi ha coses que s'intueixen».

En aquest punt, Jorge Javier Vázquez ha afirmat que la neta de «la més gran» és una gran manipuladora i que a ell també el va enganyar. «Això reflecteix el mestratge que té a l'hora de mostrar-se d'una manera o altra».

La convidada ha compartit aquesta idea i ha incidit a assenyalar que és «sibil·lina i maneja la càmera igual que el pare».

Captura de Sálvame amb Yiya i Rocío Flores en pantalla
Yiya ha estat molt crítica amb Rocío Flores | Telecinco

«Jo què vaig veure? El que sempre vaig dir que vaig veure. Ella es victimitzava i el pare feia una projecció d'una cosa que no passava». És més, fins i tot, ha manifestat que Flores és molt supèrbia.

El presentador ha afegit que creu que Rocío «té una capacitat per adaptar-se a allò que s'espera en qualsevol moment». I la convidada li ha dit: «D'adaptar-se o de manipular? Perquè és diferent».

Yiya també ataca Antonio David

L'exconcursant de 'Supervivientes' ha vist les imatges de la seva excompanya parlant a 'El Porgrama de Ana Rosa'. En concret, feia referència a la separació del seu pare.

Un cop ha acabat, no ha dubtat a comentar: «Ella diu que 'seguirà mantenint-se en la seva línia'. I quina és la línia? La que marca el pare? Perquè el pare és Sèneca. Però Sèneca practicava l'ètica i, bé, és una assignatura suspesa».

Kiko Matamoros ha intentat defensar Flores per l'actitud que manté a l'hora de seguir recolzant Antonio David. Però ella no s'ha quedat callada: «Perdona, però durant el concurs, el meu pare era el meu pare i no va defensar mai coses indefensables».

«No obstant això, sí que defensava tot el que podia. I aquell senyor, que tenia molt de carret televisiu, no li va permetre el luxe de defensar el que ell estava fent malament».