Belén Esteban i Miguel Marcos somrients i posant junts per a la premsa

Miguel Marcos surt de la cova per donar suport a Belén Esteban

Miguel Marcos ha tingut un romàntic detall amb la seva dona

Miguel Marcos és el marit de Belén Esteban i es guanya la vida com a conductor d'ambulàncies. Però, tot i estar casat amb una de les dones més conegudes del país, vol mantenir-se allunyat de la premsa, motiu pel qual es deixa veure molt poc públicament.

Malgrat això, aquesta setmana en certa manera s'ha convertit en protagonista de les xarxes socials i dels mitjans. El motiu és que ella ha compartit el romàntic detall que el seu marit ha tingut pel seu 48è aniversari.

Miguel Marcos mostra el seu amor cap a la seva dona

Belén ha complert aquesta setmana 48 anys i Miguel ha volgut dedicar-li una romàntica felicitació. Així, li ha enviat una fotografia, inèdita per al públic, del dia del seu casament, que va tenir lloc el 22 juny de 2019.

En aquesta imatge es fonen en un petó romàntic i la instantània l'ha acompanyada d'un missatge clar i directe: «Felicitats, amor». La col·laboradora de 'Sálvame' ha quedat tan encantada amb el detall del seu marit que no ha dubtat a compartir-ho.

Així que, el que ha fet ha sigut pujar-ho a les 'stories' del seu perfil d'Instagram, acompanyant-ho d'un «T'estimo moltíssim» i de la cançó 'I don't want to miss a thing' d'Aerosmith.

Amb aquesta publicació, Marcos ha tornat a ser protagonista dels mitjans, encara que no li agrada gens. De fet, sempre opta per mantenir-se en segon pla i allunyat de les càmeres.

Concretament, mostra d'això és que ni tan sols va aparèixer a l'exclusiva que Esteban va donar pel seu casament, alhora va ser la primera en la història en què el nuvi no apareixia al reportatge del seu enllaç matrimonial.

Imatge d'un storie de Belén Esteban
Aquesta és la romàntica dedicatòria de Miguel Marcos a Belén Esteban | Instagram

Tot i que ell entén la feina de la seva dona i la fama que posseeix, no vol participar en res d'això, motiu pel qual és molt difícil fotografiar-lo al costat de Belén. Només ha acceptat posar en ocasions molt puntuals, com quan l'esmentada va presentar la seva marca d'alimentació.

És més, fins i tot evita sortir a les xarxes socials de la col·laboradora, encara que alguna vegada fa alguna excepció i sí que apareix en alguna imatge amb ella sopant, durant les vacances o amb amics.

Miguel Marcos i Belén Esteban celebren el seu aniversari

Potser entre les excepcions esmentades que fa Miguel per mostrar-se en públic hagi estat la festa d'aniversari que Belén ha organitzat. Ahir, divendres 12, va ser quan va celebrar-ho amb magnificència a la discoteca 'Kapital' de Madrid. Un lloc on van acudir molts amics i companys de feina per estar al seu costat.

Segurament també hi va ser Miguel, a qui podrem veure a les imatges que es vagin publicant de l'esdeveniment encara que no sabem si va posar o no al 'photocall', però evidentment que no va faltar a la cita.

D'aquesta manera, la col·laboradora ha tornat a recuperar les festes d'aniversari habituals perquè l'any passat no la va poder celebrar a causa de la pandèmia.

Betlem Esteve molt feliç
Belén Esteban ha celebrat el seu aniversari amb magnificència | Gtres

Aquest any ho haurà donat tot i haurà demanat que segueixi tot tan bé per a ella. És clar, perquè no només continua treballant a la televisió a ple rendiment, sinó que també està triomfant com a empresària. Així és, perquè els productes d'alimentació estan aconseguint una gran acceptació entre el públic.

Un exemple d'aquest èxit de 'Sabores de la Esteban' és que, segons sembla, té sobre la taula projectes internacionals amb aquesta marca. A més, està feliç perquè en aquest camí professional compta amb el suport de la seva filla, que treballa a la iniciativa.

Al mateix temps, també està vivint un moment ple al costat del seu marit, encara que el nadó que desitgen no acaba d'arribar. Per tant, aquest seria l'únic 'però' que té la felicitat de la col·laboradora.