Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alberto Chicote

El secret d'Alberto Chicote: Va ser avi amb 40 anys d'un fill amb una altra dona

Alberto Chicote ha intentat que ningú descobreixi la identitat del seu net

Alberto Chicote va debutar com a presentador de televisió l'any 2012 i no va trigar gens de temps a convertir-se en una de les estrelles més cotitzades de la televisió.

Conduïa 'Pesadilla en la cocina', un espai televisiu on va demostrar tenir un gran sentit de l'espectacle. Així que, de seguida, va aconseguir envoltar-se d'un exèrcit de fans que ha aconseguit que els seus negocis generin uns ingressos envejables.

Alberto Chicote és propietari de tres restaurants situats a les zones més emblemàtiques de Madrid. Segons 'El Mundo', ingressa més de quatre milions d'euros a l'any gràcies a les seves empreses, així que és «un avi milionari».

Aquesta expressió ve arran que el cuiner té un net, encara que molt poca gent ho sap perquè sempre ha intentat mantenir-ho en secret. Però ara ja és massa tard per seguir amagant-ho.

El cuiner Alberto Chicote durant la presentació de la 4 temporada del programa 'Malson a la cuina' a Madrid.
Alberto Chicote ha esdevingut el cuiner més famós de la televisió | GTRES

Chicote va concedir una entrevista a 'Diez Minutos' en què va parlar del seu net amb un gran afecte, i els seus seguidors han rescatat aquestes declaracions. «El meu net té les seves traces a la cuina», va comentar a l'esmentada publicació.

Segons les dades aportades per aquesta font, el menor és fill d'un fill que el xef va tenir amb la seva primera dona. I és que recordem, que Alberto actualment està casat amb Inma Núñez, directora i cap de cuina d'un dels seus restaurants.

Tot i això, el presentador va tenir una relació anterior i, malgrat que ha parlat de la seva vida íntima en comptades ocasions, tothom assegura que el divorci va ser «dolorós i tempestuós». Així, el conductor de 'Pesadilla en la cocina' entén que la seva feina a la televisió pot posar en perill el seu entorn més proper.

Recentment tots els mitjans estan parlant del seu net de 9 anys, un nen que adora al seu avi i que l'anomena «iaio Chicote». Segons ha sortit publicat, el jove també se sent atret pels fogons i gaudeix de certa destresa a la cuina.

Alberto Chicote ho té clar: «No val la pena»

Alberto ha superat la fama de tots els seus companys, entre ells Karlos Arguiñano, que fa uns anys era el cuiner més famós de les nostres pantalles. Però sembla que ara Chicote li ha robat el lloc, i tothom vol anar als seus restaurants i els crítics cada cop exalcen més el seu talent culinari.

Alberto Chicote recolzat a la barra d'un bar
Alberto Chicote és propietari de tres restaurants | GTRES

El presentador, que va ser avi amb 40 anys, va concedir una entrevista en què va reflexionar sobre el seu èxit mediàtic. «Els meus amics són els de sempre perquè llençar-ho tot per sortir a la tele no val la pena, així que m'esforço cada dia perquè tot sigui igual». Aquestes paraules van ser força aplaudides pels seus seguidors, que el consideren un home noble i honrat.

El cuiner va estudiar a l'Escola d'Hostaleria de Madrid i va fer pràctiques en els dos restaurants més importants de la capital: 'Lúculo' i 'Zalacaín'. Aquests treballs li van servir per agafar experiència i inaugurar la seva pròpia empresa en 2014. Estem parlant de 'Yakitoro', el seu primer restaurant, que actualment és un dels referents culinaris més populars d'Espanya.

Alberto Chicote, reflexiona sobre el seu èxit: «No soc el rei»

El net del xef, igual que tota la família, està molt orgullós de tot el que ha aconseguit, sobretot perquè no ha necessitat res de ningú. En poc temps es va convertir en un personatge molt famós i el van coronar «rei de la telegastronomia». «Jo no soc el rei de res, ni tampoc aspiro a ser-ho», va declarar quan es va assabentar del títol que ostentava.

Alhora, Alberto té relació amb les cares més importants de la televisió, per exemple és íntim amic de Pablo Motos i de Cristina Pedroche. Tothom que ha tingut el plaer de xerrar amb ell assegura que és encantador, de fet té bona fama dins la premsa rosa. Tot i que amaga certs secrets, mai no té problemes a respondre les preguntes dels periodistes.