Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

La denúncia de Kiko Hernández per les seves filles Abril i Jimena

Kiko Hernández protegeix la intimitat de les bessones

Kiko Hernández va complir el seu somni de ser pare l'any 2017, quan Abril i Jimena arribaven al món mitjançant la gestació subrogada. Des de llavors, el col·laborador ha procurat vetllar per la intimitat de les petites.

Només va concedir una exclusiva per a la revista 'Diez Minutos' on presentava les bessones. Lluny d'això, cap altra foto s'ha pogut veure de les nenes, ja que, si Kiko és molt gelós amb la seva vida privada, ho és més amb la d'Abril i Jimena.

Coneix de sobres com és el món de la premsa rosa i per això prenia una decisió dràstica. Aquesta consistia que, per evitar disgustos, demanava ajuda al seu advocat per blindar la vida de les seves filles de cara a l'opinió pública.

Kiko Hernández i la denúncia per les seves filles

El col·laborador té molt clar que la intimitat de la seva família està per sobre de tot, fins i tot de la feina. És dels pocs col·laboradors de 'Sálvame' on la seva vida no traspassa els platós de televisió sabent com això pot arribar a afectar el seu entorn.

Per això, quan va formar la seva pròpia família, va decidir posar fre als periodistes i paparazzis. I ho va fer emetent un comunicat on advertia de les conseqüències legals que qualsevol fotografia no autoritzada pública tindrien. Especialment, les relacionades amb les seves filles.

Portada de revista
Kiko Hernández només va mostrar les filles en una ocasió | Cedida

El seu desig és protegir Abril i Jimena «enfront de qualsevol intromissió en els seus drets fonamentals, la seva imatge personal i familiar i el seu honor». L'escrit va ser enviat a tots els mitjans de comunicació i reiterava que la seva imatge pública no havia de ser extensible a les bessones.

Kiko Hernández no està disposat a «permetre cap seguiment ni assetjament, ni persecució de reporters o fotògrafs», quan estigui en companyia de les nenes. Tampoc vol que se'n difonguin imatges, ni tan sols estant pixelades com així han fet altres famosos. A més a més, en aquest comunicat, s'especifica que qualsevol mitjà o persona que no s'aculli a les directrius esmentades s'enfrontarà a accions legals.

Les pors de Kiko Hernández s'han multiplicat

La paternitat comporta una vida de preocupació pel benestar dels fills. Una angoixa que augmenta en el cas dels famosos que desitgen que els seus petits no siguin carn de canó per la premsa rosa.

Tot i això, en el cas de Kiko Hernández les seves pors s'han vist augmentades després de l'arribada d'Abril i Jimena. I és que, malgrat que té la llei de part seva amb el comunicat que protegeix la seva intimitat, encara li queda una altra angoixa que amenaça els seus dies.

Ell mateix ho va confessar al plató de 'Sálvame' quan Jorge Javier va preguntar què és el que li fa més por respecte als fills. Kiko va ser clar: «Em faria por que es posessin malaltes».

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
Kiko Hernández emprendrà accions legals si fotografien les seves filles | Telecinco

A més a més, va afegir que la protecció extrema que té respecte a les bessones, com la denúncia prèviament esmentada, es deu a les seves pròpies experiències. Sí, perquè treballar en un mitjà públic, i més a la premsa rosa, li ha donat avantatges sobre què passa quan no es protegeix els nens.

Casos com Alejandra Rubio, Chabelita o Kiko Rivera, són un exemple clar del que l'exposició mediàtica és capaç de fer. Per això Hernández opti per protegir al màxim tant les seves petites com el seu futur.

Les filles de Kiko Hernández tenen el mateix dret que els altres

Si alguna cosa ha volgut deixar clar el col·laborador amb la seva denúncia, és que les seves filles han de ser anònimes malgrat que sigui un personatge públic. «Tenen el mateix grau de protecció que qualsevol altre menor, independentment que el seu pare sigui una persona coneguda als mitjans», especifica el comunicat.

La denúncia de Kiko va arribar mesos després que una revista publiqués unes imatges al costat de les seves filles exercint de pare. Les nenes sortien pixelades, però a Hernández no li va agradar gens i va ser conscient del perill que això suposava per a elles. Per això va decidir vetllar per l'anonimat de les petites.