Bertín Osborne molt enfadat al carrer.

Bertín Osborne, retratat: «Es passa el dia plorant»

La seva suposada relació amb Chabeli Navarro està fent parlar molt

Bertín Osborne ha quedat completament retratat arran de les últimes informacions publicades a la revista 'Semana'. La premsa del cor continua aprofundint en la suposada relació del cantant amb l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' Chabeli Navarro.L'exparella de Kiko Rivera i Antonio Tejado ha estat vinculada amb el famós, amb qui estaria mantenint una relació secreta des de fa uns quants mesos.

Segons els rumors, tots dos s'haurien reunit diverses vegades a la finca que el cantant té a Sevilla i haurien sortit a sopar i a gaudir de diverses vetllades romàntiques a restaurants de la capital andalusa. Tot i que la revista 'Semana' assegurava que es tractava d'una relació confirmada per diverses fonts i adjuntava fotografies de tots dos junts, el cantant va negar rotundament la relació.

En un primer moment, l'exparella de Fabiola Martínez es va mostrar molt molest per les informacions, i va assenyalar que es tractava d'una noia que coneixia molt poc. «És una vergonya. La conec d'un dia, d'un sol dia i mai més l'he tornat a veure», assegurava desmentint la notícia que feia cinc mesos que estaven de trobades romàntiques.

Bertín Osborne, retratat: ara sí que reconeix el seu vincle amb Chabeli Navarro

Tot i això, les constants informacions i proves que han anat apareixent en contra han provocat un canvi en el discurs de Bertín. Al cantant no li ha quedat més remei que matisar les paraules i reconèixer que hi ha un vincle amb l'extronista sevillana de 35 anys. Amb el transcurs dels dies, el presentador, fins i tot, ha negat les paraules inicials, en què assegurava conèixer molt poc la noia.

«Jo no he negat res perquè a la noia la vaig conèixer fa uns quants mesos. L'he vist diverses vegades. És una noia encantadora…», li confirmava el mateix artista a Nuria Roca durant la promoció del seu darrer disc.

Bertín Osborne amb un jersei negre
Bertín Osborne estaria molt il·lusionat amb la nova parella, Chabeli Navarro | GTRES

Potser en un intent de salvaguardar la intimitat de Chabeli, el presentador va intentar amagar el seu vincle amb ella en un primer moment. No seria una decisió estranya, ja que segons apunta la revista 'Semana', ella travessa una situació personal complicada per culpa de la notícia. «Està molt molesta. L'estan anomenant infinitat de periodistes, revistes i programes de televisió, però ella no vol parlar. Vol descansar i estar tranquil·la i és l'únic que vol», assegura a la revista una font propera a Chabeli.

Chabeli Navarro es passa el dia plorant

L'exposició pública a què està sent sotmesa l'extronista és tan gran que ja no sap què fer per frenar-la. La sevillana ha estat insultada i denigrada pel seu passat dins de l'univers de Telecinco, però també s'ha sentit rebutjada pel mateix cantant. «No entén per què el primer que va fer Bertín Osborne va ser negar la relació, encara que ara hagi fet un pas enrere i reconegui que la coneix de fa mesos. Està malament, es passa el dia plorant», assegura la mateixa font a l'esmentada revista.

Chabeli Navarro estaria molt molesta i trista per les informacions que l'han situat al focus mediàtic
Chabeli Navarro estaria molt molesta i trista per les informacions que l'han situat al focus mediàtic | GTRES

Tot i aquestes declaracions, Chabeli ha preferit mantenir-se al marge del focus mediàtic. De moment, només s'ha pronunciat a través del seu compte oficial d'Instagram, on ha llençat un missatge amb intencions: «Malèfica sempre va ser la dolenta fins que van conèixer la seva història». Desconeixem si aquesta situació haurà provocat la ruptura definitiva de la noia amb Osborne, o si tots dos podrien reforçar la seva relació després i rebre el beneplàcit de l'exparella del cantant, Fabiola Martínez.