El cantant Bertín Osborne somrient

Bertín Osborne té parella i és molt més jove que ell

Bertín Osborne recupera el somriure al costat d'una sevillana molt coneguda a la televisió

Bertín Osborne ha estat portada aquest mateix dimecres després de ser enxampat amb una nova il·lusió. El presentador de 'Tu casa es la mía' ha recobrat l'alegria amb una noia amb qui se l'ha vist per Sevilla. Com a mínim, així ho publica la revista 'Semana' en exclusiva, que revela que Bertín hauria iniciat una relació fa cinc mesos amb una dona sevillana. Es tracta d'una jove coneguda a la premsa rosa per haver mantingut relacions amb algunes de les cares més populars, entre elles, Kiko Rivera.

De moment, Bertín no se n'ha pronunciat, però les fotos no deixen cap dubte. Tots dos s'han vist diverses vegades mesos després que el presentador i Fabiola Martínez decidissin posar fi al seu matrimoni.

Bertín Osborne troba en amor amb una jove sevillana

A començaments d'any, Bertín i la seva dona anunciaven la seva separació. Una notícia que va sorprendre molta gent, però no la parella, que feia temps que estava sumida en una crisi que no van poder superar. Tot i això, el presentador va parlar sobre com és la seva relació amb la seva exdona i semblava deixar una porta oberta a la reconciliació, però ara sembla que Bertín ha trobat de nou la il·lusió amb una dona molt més jove que ell.

Quan la promoció del seu nou disc li ho permet, Osborne viatja a Sevilla per passar els dies a la seva finca. És a la capital andalusa on se l'ha pogut veure molt ben acompanyat amb la dona amb qui podria refer la seva vida. Fa uns dies, Bertín va assegurar que en el pla sentimental no tenia «ganes de res» i desmentia una reconciliació amb la seva ex. Ara, aquesta revista ha aconseguit captar les primeres imatges del cantant compartint confidències amb una noia sevillana.


Cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia, però fonts properes asseguren que fa cinc mesos que tindrien una relació. A més, asseguren que la jove ja ha estat presentada a alguns membres de la família i amics de Bertín.

Així és la nova il·lusió de Bertín Osborne

La dona amb què Bertín podria haver recobrat la il·lusió no és una desconeguda per la premsa. Es tracta de Chabeli Navarro, coneguda després del seu pas per 'Mujeres y Hombres y Viceversa'Isabel Navarro, té 35 anys i és de Sevilla. Va conèixer Ferchu a la televisió i amb ell va tenir la seva primera i única filla. La petita va néixer el 2015, però poc després la parella va trencar la relació.

Durant un temps, Navarro va estar vinculada a Mediaset, on va participar i va guanyar el reality 'Perdidos en la tribu', presentat per Nuria Roca a Cuatro. Ara, Chabeli treballa com a cambrera en un bar de Sevilla, on podria haver conegut Bertín Osborne.


 

Les altres conquestes de la parella de Bertín Osborne

El presentador no és l'únic famós amb què ha estat relacionada Chabeli Navarro. Després del seu pas per televisió, no han estat poques les vegades que ha tornat per explicar les seves conquestes. Fa uns anys va ser parella de Kiko Rivera, i el 2020 va tenir un breu romanç amb Antonio Tejado, nebot de María del Monte. També va tenir una relació amb Ángel dels Santos, exparticipant de 'La isla de las tentaciones', amb qui va trencar a finals de l'any passat.

Chabeli Navarro, la nova parella de Bertín Osborne
Chabeli Navarro, la nova parella de Bertín Osborne | XXSS

Ara sembla que ha estat Bertín Osborne qui li ha tornat el somriure. Segons publiquen, poc després de separar-se de Fabiola, el cantant hauria iniciat una nova relació amb Navarro. Tots dos farien cinc mesos que es coneixien encara que no s'han deixat veure oficialment junts. Tot i això, la jove estaria integrada a l'entorn d'Osborne fins al punt d'haver conegut els seus familiars i amics.