Fabiola Martinez en una Master Class de yoga durante un acto como imagen de la firma " Central lechera Asturiana : Alpro " en Madrid.

Fabiola no calla en conèixer la nova parella de Bertín Osborne: «Ja li ha arribat»

Fabiola confessa com se sent després de saber que Bertín ha tornat a trobar l'amor

Fabiola Martínez era conscient que si continuava amb Bertín Osborne, pare dels seus dos fills, mai no podria brillar amb llum pròpia. El seu matrimoni amb el presentador no passava per un bon moment, així que van decidir separar-se i començar una nova vida.

Bertín Osborne continua mantenint que Fabiola és «una dona excepcional» i que sempre hi estarà unit perquè tenen en comú una família estupenda. El cantant va assegurar fa uns dies que no tenia intenció de trobar l'amor, però sembla que no estava explicant tota la veritat.

La seva exdona s'ha quedat bocabadada després de veure la portada de la revista 'Semana'. La publicació informa que Bertín ha tornat a trobar l'amor gràcies a Chabeli Navarro, una jove de 34 anys.

Ningú ha pogut demostrar que la relació sigui sòlida, però sí que hi ha imatges de la parella que demostren que són molt més que amics. Martínez ha parlat amb la premsa per explicar com se sent i per deixar clar que no té cap problema amb el seu exmarit.

La model veneçolana assegura que desitja el millor al pare dels seus fills i que si Chabeli el fa feliç, ella també ho estarà. Tanmateix, molts mitjans insinuen que la nova parella del presentador iniciarà una tempesta sense precedents al món del cor.

Fabiola Martínez, sobre el festeig de Bertín: «Me n'alegro»

Fabiola va renunciar a la seva carrera professional per convertir-se en la dona de Bertín Osborne, però amb el pas del temps es va adonar que havia estat un error.

Al seu costat, era un dona a l'ombra i va voler reprendre les seves velles inquietuds. Així doncs, van decidir separar-se malgrat no haver-hi un motiu greu. Sempre s'han tingut un gran afecte i sembla que així continuarà sent. 

Bertín Osborne molt enfadat al carrer
Bertín Osborne ha tornat a trobar l'amor | GTRES
 

La model no té gens d'interès a començar una guerra amb Bertín, sobretot perquè els uneix una cosa important: els seus dos fills. Ella només vol que la vida del presentador sigui estable, estigui amb qui estigui. Recentment, ha trencat el seu silenci per parlar de la nova parella d'Osborne i les seves paraules han estat força aplaudides.

«Si li ha tornat a arribar l'amor, me n'alegro un munt. M'alegro molt que sigui feliç, que sigui feliç. Si ell està bé, tots estarem bé», declara Martínez amb un somriure a la cara.

Els periodistes més audaços asseguren que Chabeli Navarro ha arribat a la vida del presentador per quedar-s'hi. Ja ha tingut altres relacions amb cares conegudes i va estar vinculada a Telecinco durant una llarga temporada. És probable que Fabiola hagi optat per portar-s'hi bé i no protagonitzar un escàndol que acabi repercutint en la seva família.

Fabiola renuncia a Bertín Osborne: «La seva vida és seva»

Bertín està en plena promoció del seu darrer disc i fa moltes entrevistes per explicar el nou projecte. Molts periodistes li pregunten per Fabiola Martínez i ell respon d'una manera força sorprenent. Sembla que vol deixar la porta oberta, o almenys mai rebutja tornar a casar-se en un futur. 

Tot i això, Martínez ja ha passat pàgina, està centrada en la seva carrera professional i no té interès a tornar amb el cantant. Per aquest motiu, ha estat completament sincera quan ha assegurat que estava molt contenta amb l'aparició de Chabeli Navarro. La revista 'Semana' afirma que la jove, de Sevilla, passa molt de temps amb Osborne.

Fabiola està encantada amb la notícia i no demanarà explicacions al seu exmarit perquè tal com ha declarat «la seva vida és seva». L'únic que importa és el benestar dels seus fills, especialment el de Kike, que està malalt i necessita atencions especials.

Sembla que la decisió que va prendre va ser la millor: separar-se del presentador i començar un camí en solitari. «Estic molt bé, molt ocupada i molt centrada amb els meus nens i la meva vida tranquil·la».

El vídeo del dia: