Julia Janeiro en una imatge de les xarxes socials

Julia, la filla de Jesulín de Ubrique, a l'hospital: «Han estat agredides»

Julia Janeiro ha demanat ajuda al seu xicot, Álex Balboa, després del seu últim problema

Julia Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, ha protagonitzat un escàndol sense precedents. Carmen Alcayde, col·laboradora de 'Sálvame', va fer pública una informació que va deixar sense alè els espectadors del programa. Segons va explicar, una dona molt famosa va entrar ingressada a l'hospital després d'una agressió força forta.

Julia està en boca de tothom des que és major d'edat, però ningú s'imaginava que podria ser ella la protagonista de la notícia. Un equip de reporters han enxampat la noia en un hospital madrileny i segons expliquen estava força nerviosa. Ningú ha confirmat que sigui ella la famosa a qui es referia Carmen Alcayde, però tot fa pensar que hi té alguna cosa a veure.

María José Campanario està molt preocupada per Julia Janeiro perquè Telecinco ha tret a la llum un dels seus grans secrets. Segons alguns testimonis, la germana d'Andreita «no té amigues» i «passa massa temps sola». Asseguren que té un temperament molt estricte i que no consenteix que ningú no li porti la contrària, per la qual cosa té tants problemes.

Julia Janeiro va anar a les urgències de l'hospital
Julia Janeiro va anar a les urgències de l'hospital | Europa Press

Els col·laboradors estaven molt atents a la informació que Alcayde tenia al seu poder. «Han estat agredides», comentava sense donar el nom de les protagonistes de l'enrenou. Després que hagin sortit publicades unes fotografies de Julia a l'hospital, és evident que Campanario té motius per estar preocupada.

Julia Janeiro només confia en el seu xicot, Álex Balboa

María José Campanario s'ha traslladat a Madrid per passar uns dies amb la seva filla. Recordem que fa un temps vivien juntes a Andalusia, però la jove es va voler mudar per començar una nova vida a la capital. Segons expliquen, la germana d'Andrea Janeiro «és força rebel» i ha tingut problemes amb moltes amistats.

Julia és conscient del seu poder mediàtic i sap que molta gent s'hi vol acostar per interès. Per això, només confia en una persona: Álex Balboa, la seva parella, que es dedica a l'esport i també té experiència amb els mitjans de comunicació, ja que treballa com a col·laborador en alguns espais. Ell ha estat al costat de la influencer durant el seu darrer escàndol.

El plató de 'Sálvame' va emmudir en descobrir que la filla d'una persona molt famosa havia acabat a urgències després d'una baralla. Entenien que era una informació delicada, així que van preferir esperar una mica abans de treure a la llum totes les dades. En aquell moment ningú esperava que la jove Janeiro podria estar implicada a l'enrenou.

L'únic que és clar és que la filla petita de Jesulín i Campanario ha passat unes hores a l'hospital. Va entrar per la porta d'urgències i segons diversos testimonis va passar una bona part del dia dins el centre mèdic acompanyada del seu xicot.

Andrea Janeiro i Julia Janeiro tenen bona relació
Andrea Janeiro i Julia Janeiro tenen bona relació | La Noticia Digital

Julia Janeiro preocupa la seva germana Andrea

Julia porta un ritme de vida completament inassolible per a algú de la seva edat. Viu sola en un pis de quatre habitacions, vesteix roba de disseny i gaudeix de tota mena de capricis. Tot plegat, va despertar la curiositat de 'Viva la Vida', programa de Telecinco, i el seu equip de recerca va començar a seguir la germana d'Andreita, que pagaria 17.600 euros per mantenir el seu habitatge i la seva formació acadèmica, en què no té gaires amistats.