Bertín Osborne un poco serio en un acto público

La nova parella de Bertín Osborne, famosa de 'MyHyV' i amb un fill d'un altre de Telecinco

La nova parella de Bertín Osborne podria haver estat pretendenta de 'MyHyV' i una gran coneguda del món de Telecinco.

Sembla que Bertín Osborne ha tornat a recuperar el somriure després d'un any complicat gràcies a una jove sevillana. El cantant ha estat vist pels carrers de Sevilla al seu costat i ja fa cinc mesos que s'estan coneixent. 

Tothom es pregunta qui és la jove afortunada que ha aconseguit conquerir el cor de Bertín. Es tracta de Chabeli Navarro, que havia estat pretendenta del programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.  

Bertín Osborne al cotxe somrient
Bertín Osborne, enamorat | Gtres

La pretendenta que ha conquistat Bertín

Isabel Navarro, més aviat coneguda com a Chabeli, és una sevillana de 34 anys molt cèlebre a l'univers Mediaset. La nova il·lusió de Bertín ha cridat l'atenció dels mitjans, sobretot pel seu passat al tron de 'MyHyV'.

La jove es va enamorar del seu tronista «Ferchu» i, finalment, van sortir plegats del programa. Però el públic no donava ni un duro per la seva relació.

Tanmateix, van acabar tenint una filla. Daniella, que ja té 5 anys, va néixer just un any després que els seus pares es coneguessin al famós programa de Mediaset.

Imatge d'Instagram de Chabeli Navarro
Chabeli Navarro | Instagram

Una gran coneguda del món del famoseig

Deixant de banda la seva experiència amorosa a 'MyHyV', Chabeli és coneguda a la televisió per un altre tipus d'episodis. La sevillana va tenir un romanç idíl·lic amb Kiko Rivera, una història molt sonada i que ella mateixa anava explicant pels platós de Telecinco

Però Kiko Rivera no és l'únic famós amb qui Chabeli hauria tingut una relació amorosa. L'estiu de 2020, es va descobrir que era la parella d'Antonio Tejado i van protagonitzar diverses portades.

Encara més, Chabeli també va participar al programa 'Perdidos en la Tribu', presentat per Nuria Roca a CUATRO i es va proclamar guanyadora.

Allunyada del món de la televisió

Després del festeig amb Antonio Tejado, Chabeli no havia tornat a sortir als mitjans. Encara que això no vol dir que l'última relació que ha tingut no fos amb algú del món televisiu. Fa un any, la jove estava amb Àngel de 'La Isla de las Tentaciones'. 

Malgrat no ser una relació tan sonada com les anteriors, sí que va ser tema de conversa en algunes ocasions al reality presentat per Sandra Barneda.

Últimament, Chabeli s'ha mostrat molt discreta a les xarxes socials i s'ha mantingut al marge de la polèmica. 

La realitat de la vida de la sevillana ara és molt diferent. Actualment, treballa en un bar de la capital sevillana i ja fa un temps que es va allunyar de la televisió i de qualsevol controvèrsia. Un fet que podria canviar en els pròxims dies després que la seva nova relació amb Bertín sortís a la llum. 

Bertín Osborne mirant amb desconfiança i incredulitat
Bertín Osborne torna a fer de les seves | GTRES

Evidentment, Chabeli serà el centre de totes les mirades. Després d'haver-se destapat la seva relació amb el cantant, la premsa seguirà molt de prop els seus moviments per conèixer-la millor.

De moment, cap dels dos no s'han pronunciat sobre aquesta suposada relació encara que s'assegura que Bertín ja l'ha portat a casa.

Sembla que volen anar a poc a poc i encara no han anat a cap acte públic junts. El temps decidirà si la relació s'acaba consolidant.

El vídeo del dia: