Leo Messi, en la roda de premsa de presentació amb la samarreta del Paris Saint Germain

Un vídeo pujat de to posa Leo Messi en un compromís

Wanda Nara revela que hi ha vídeos d'índole sexual on apareixen quatre futbolistes argentins

Leo Messi podria estar involucrat en un escàndol després del que recentment ha passat amb el seu company d'equip, Mauro Icardi. Un embolic de faldilles que pot acabar esquitxant l'estrella argentina del París Saint-Germain (PSG).

Wanda Nara, la dona d'Icardi, ha perdonat la infidelitat del futbolista amb l'actriu Eugenia Suárez, coneguda com 'la China' . Tots dos han posat en una sessió de fotos per als seus seguidors d'Instagram, que sumen més de 9,7 milions.

«Shooting time Milan, començant fotos de campanya. Esperant el meu equip», va escriure Wanda sota d'una selfie que va publicar a Instagram. La imatge de la jove, en la qual apareix amb roba interior davant d'un mirall, ha generat més d'un milió de likes en només quinze hores.

L'embolic de faldilles de Mauro Icardi, company de Leo Messi al PSG

Mentre Wanda presumeix de cos a Instagram, Mauro segueix fora d'aquesta xarxa social. Yanina Latorre, dona de l'exfutbolista argentí Diego Latorre, va explicar al programa 'Los ángeles de la mañana' el motiu pel qual Icardi es va tancar el compte d'Instagram. «Wanda Nara m'ha jurat i perjurat que va ser perquè 'la China' li va tornar a escriure».

Segons Yanina, Mauro Icardi i Wanda Nara podrien tornar a tenir problemes de parella.

Imatge de l'Instagram de Wanda Nara
Wanda Nara hauria rebut diversos vídeos sexuals del seu marit, Mauro Icardi, i altres futbolistes argentins | Instagram

«Hi ha quatre noies de qui no diré els noms. Una d'elles ja s'ha tancat l'Instagram. I hi ha uns quants futbolistes, tots de la selecció argentina».

«Van enviar vídeos a Wanda Nara de 'la China' Suárez masturbant-se, i Wanda va trobar el mateix vídeo. Són diferents escenes. Es veu que li agrada gravar-se mentre es masturba i enviar els vídeos als nois que li agraden», va revelar Yanina Latorre.

Leo Messi, en un compromís després del que Yanina Latorre ha explicat

Messi podria ser un dels futbolistes involucrats en el cas que Yanina ha tret a la llum. Sembla ser que hi ha uns vídeos sexuals de 'la China' Suárez que la jove va enviar a quatre futbolistes de la selecció argentina que juguen a Europa.

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo
Messi podria estar involucrat en un assumpte compromès, segons ha revelat Yanina Latorre | GTRES

«Són Icardi i quatre més que viuen a Europa. La dona d'un d'ells se'n va assabentar. Potser una ho saben totes. Una de les noies és de la mateixa agència que 'la China' i també és famosa. I el seu marit és jugador de futbol», ha dit Latorre.

D'altra banda, ha sortit a la llum la nova picabaralla que han tingut 'la China' Suárez i Yanina Latorre. Abaixa el to. A mi, parla'm tranquil·la. En quin moment vas pensar que Wanda no s'assabenteria que vas voler posar calent el seu marit i que no ho explicaria a tothom quan ho sabés? T'has ficat aquí tu soleta. No fem programes sobre tu. La notícia és Wanda», va dir Yanina a 'la China'.

«A mi no em cridis, perquè a mi no em crida ni ma mare»

«Ets una malcriada. Ta mare t'hauria d'haver fotut un parell de crits a temps. Així has sortit. I a tot arreu diuen que ets una puta. Però per a mi no ets una puta, ets una mala persona. I això no té cura», va seguir dient Yanina.

«Vas destrossar la vida a Eugenia Tobal i a Pampita, i ara estàs fent el mateix amb Wanda i amb unes quantes més. No et fa vergonya? No vas anar a la vetlla del teu pare i et vas barallar amb Gimena Accardi perquè tampoc la vas acompanyar amb alllò del germà de Nico Vázquez», va acabar de rematar.