Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap al costat

Comença la caça de bruixes contra Antonio David Flores: Kiko Hernández destapa mentides

El col·laborador està disposat a destruir el que s'ha convertit en el seu gran enemic

Kiko Hernández ha deixat clar que no pararà fins que destrueixi Antonio David Flores. Just per això, el col·laborador aprofita qualsevol detall per a deixar-lo en evidència.

De fet, va ser ell qui va apuntar que la separació de l'exguàrdia civil i Olga Moreno podria ser un muntatge. A més, va contactar amb un familiar d'Antonio David que assegurava que el matrimoni feia mesos que estava trencat.

Concretament, des d'abans que la dissenyadora entrés a 'Supervivientes'. «Aniré a Màlaga per a entrevistar aquesta persona», advertia Hernández. I remarcava que només havia explicat «un cinc per cent» de tot el que sabia.

Imatge de Kiko Hernández a la tornada a Sálvame el 26 d'octubre de 2021
Kiko Hernández segueix a la seva croada contra Antonio David | Telecinco

Tal és l'assetjament que Kiko ha fet contra la família Flores, que Antonio David sembla que està disposat a denunciar-lo. Un més a la llarga llista d'objectius que té, entre els quals inclou gairebé tota la plantilla de 'Sálvame'.

Un no acabar de processos judicials dels quals de moment està sortint vencedor. Bon exemple d'això és la indemnització que La Fàbrica de la Tele, la productora de 'Sálvame', li ha de pagar per haver emès la docusèrie de Rociíto.

No obstamt això, està clar que Kiko no té por del seu excompany de programa. De fet, després d'haver-se absentat un temps per a refer-se de les pèrdues de dues de les seves millors amigues, Mila Ximénez i Begoña Sierra, que van morir amb pocs mesos de diferència, va tornar a l'espai de les tardes de Telecinco amb més força que mai.

«És un caixer automàtic errant. Quan li dones cent euros ho deixa anar tot. Només es mou per pasta. És com el conill de Duracell», carregava implacable contra Antonio David.

A més, va assegurar que el principal motiu pel qual es negava a confirmar la ruptura eren els diners.

«No ho confirma perquè hauria de confirmar la portada d´una revista que és enemiga d'ell i perquè no li han fet una bona proposta econòmica», sentenciava Kiko.

Foto del personatge fumant
Antonio David i Olga Moreno suposadament fa mesos que viuen separats | cedida

El col·laborador de 'Sálvame' és molt amic de Rocío Carrasco des que es va emetre la docusèrie. De fet, li va demanar perdó públicament quan es van retrobar cara a cara.

«He esmorzat amb Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Belén Rodríguez», va dir fa uns dies.

«Crec cent per cent que és veritat, que hi ha separació. Jo porto una setmana desconnectat, però molta gent ja ho sabíem, i això de la periodista també. El que no entenc és que hagi estat en silenci tota una setmana. És el més absurd que he vist a la meva vida».

El familiar d'Antonio David que amenaça d'enfonsar-lo

Poc després, un parent d'Antonio David ho va fer esclatar tot pels aires, ja que va revelar detalls que fins ara no es coneixien.

Per exemple, que la família Flores fa pinya al voltant de l'exguàrdia civil. «Mai veuràs la família fent un retret a Antonio David, perquè per a ells és un déu».

Aquesta font també va assegurar que tenien Olga controlada. «No volia anar a l'aniversari, però la van obligar a anar-hi. Està superpressionada. La tenen silenciada».

Antonio David Flores en connexió en directe amb 'El programa d'Ana Rosa'
La setmana passada, Antonio David Flores va confirmar que Olga Moreno i ell s'han divorciat| GTRES

I ja no només això, sinó el malnom tan despectiu amb què feia referència a la seva ex. «La família també ha malmès els nens amb el tema de la mare. Jo els he sentit dir: "La vostra mare és una puta"».

Aquestes declaracions tan contundents són les que van portar Antonio David a demandar Kiko Hernández. Superat per la situació, va confirmar el divorci a Europa Press mentre la seva filla, Rocío, plorava a 'El programa de Ana Rosa'.

Pel que es veu, l'exguàrdia civil està tan abatut que ni tan sols té forces per a aixecar-se del llit ni menjar.

No obstant això, sosté que seguiran sent «una família» pel bé dels nens. Sobretot pel bé de Lola, la filla que Olga i ell tenen en comú.

Les males llengües, però, sostenen que «Antonio David ja estaria al cent per cent amb una altra persona» i que fins i tot hi hauria anell de compromís pel mig.