Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Jiménez i Carmen Porter en un photocall de Cuatro

El canvi físic d'Alma, la filla d'Iker Jiménez i Carmen Porter

Iker Jiménez ha sorprès els seus seguidors amb una foto de la seva filla

Iker Jiménez ha compartit una foto de la seva filla, Alma, on s'aprecia com ha crescut i que ha sorprès molt els seus fans.

Normalment, el periodista intenta no exposar gaire la seva vida privada, però en aquesta ocasió ho va fer perquè era un dia molt especial. La seva dona, Carmen Porter, feia anys, i li va dedicar un missatge preciós a Instagram.

Va ser el mes d'agost passat, però el canvi físic que mostra Alma és tan brutal que els seguidors de Jiménez s'han quedat molt sorpresos.

Iker Jiménez mostra el canvi físic de la seva filla, Alma

Iker Jiménez acostuma a delectar els més de 200.000 seguidors que té a Instagram amb fotos que recullen els seus moments en família: partits de futbol, sessions de música o reunions amb amics...

Però el que crida més l'atenció són les imatges que dedica a la seva dona i a la seva filla. I és que una foto que va penjar de les dues va saltar a la vista perquè Alma ha crescut molt.

A la imatge podem veure Carmen asseguda al costat de la nena, totes dues d'esquena. Davant d'elles, hi ha un pastís d'aniversari ple d'espelmes amb motiu de l'aniversari de la presentadora. «Felicitats! Visca les princeses!», va escriure Iker per a acompanyar la fotografia.

Alma va néixer el 2011, i ha crescut molt. El matrimoni procura no ensenyar la cara de la menor, però això no els impedeix presumir de filla.

Carmen Porter es va fer ressò de la publicació del seu marit amb molt d'amor i afecte. Va respondre a la publicació amb aquest comentari: «Jo us estimo més», i d'aquesta manera feia evident com d'orgullosa està de la seva família.

Alma, la filla d'Iker Jiménez i Carmen Porter

Va ser cap al 2011 quan els presentadors de 'La nave del misterio' van anunciar el naixement d'Alma. L'arribada de la seva primera i única filla va omplir de joia el matrimoni, i des de llavors no han deixat de compartir aquesta felicitat.

Sempre vetllant per la intimitat de la nena, ens han fet testimonis de com ha crescut durant aquests deu anys. De fet, fins i tot Iker s'ha sorprès del canvi físic que ha experimentat la seva filla.

«Fa dos dies era un bebè, o almenys m'ho sembla a mi. La vida és el gran misteri, amics», escrivia el periodista al seu compte d'Instagram. Tant ell com Carmen es desviuen per Alma, i comparteixen molts moments en família.