Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban enfadada a Sálvame

Belén Esteban arriba al límit i deixa 'Sálvame' en directe: «Venia calenta de casa»

La col·laboradora ha explotat després de sentir-se atacada

Belén Esteban fa anys que està al peu del canó de 'Sálvame', sigui suportant els atacs dels seus companys com llançant indirectes al seu ex, Jesulín de Ubrique. Tot i això, la de Paracuellos també té un límit i ahir a la tarda el va traspassar.

Després que Samanta Villar la deixés per terra en una recent entrevista, traient a la llum el tema de la seva filla Andrea, Esteban no va poder més. I és que no suporta que ningú nomeni la seva nena, després que ella s'hagi esforçat per protegir-la de l'assetjament mediàtic.

Samanta Villar al debat de 'Rocío, la veritat'
Samanta Villar al debat de 'Rocío, la verdad' | Telecinco

«La Fiscalia de Menors va dir que els fills dels famosos són privats i no se'ls pot mostrar la cara», opinava la periodista. A més a més, celebrava que la Fiscalia de Menors posi el benestar del menor davant del litigi que tenen els pares: «Es considera tòxic per als nens que els pares parlin de la vida privada dels fills de manera pública».

«Que Belén Esteban i qui sigui no pugui anar a plató a dir 'la meva filla' o 'el pare de la meva filla no sé què', perquè estàs perjudicant la teva filla fent això en públic. Ho sento molt», comentava carregant contra la col·laboradora.

«Jo vaig comentar això al plató just el dia que estava Belén Esteban. Ho vaig fer fora, mentre estàvem en publicita», prosseguia narrant Samanta sense tallar-se ni un pèl.

«Belén em va dir: 'Si home, jo no puc venir a criticar al pare de la meva filla? Doncs clar que ho faré'. I jo vaig respondre: 'Doncs no, no ho pots fer'», va narrar.

«De fet, la mateixa filla de Belén Esteban li va dir en un moment donat 'mama, deixa de parlar del pare, deixa-ho'», destacava sobre la petició desesperada que Andreíta hauria fet a la seva mare.

Muntatge amb mare i filla
Andrea Janeiro i Belén Esteban | Catalunya Diari

Una promesa, que fins avui, la col·laboradora ha intentat complir, negant-se a travessar la línia amb Jesulín i María José Campanario.

No obstant això, no implica que hagi mostrat la seva indignació després de comprovar les diferències que el torero fa entre les seves dues filles. «A una li paga els pits i a l'altra ni la carrera», li retreia després de sortir a la llum que Julia Janeiro s'havia sotmès a una intervenció estètica.

Belén Esteban no pot amb la pressió i abandona 'Sálvame'

Samanta Villar no es tallava a l'hora d'assegurar obertament que «Andrea Janeiro té dos dits més que la seva mare». Uns comentaris que no han fet gens de gràcia a 'la princesa del poble'.

Tant és així, que res més començar el programa, va decidir abandonar el plató. És més, ni tan sols els intents desesperats de Carlota Corredera i Gema López no van aconseguir convèncer-la de tornar.

«Venia calenteta de casa», van comentar els companys, que ja s'esperaven una reacció així per part de la de Paracuellos. «Abans del programa estava malament i a la reunió ha plorat», van assenyalar.

D'altra banda, Villar tampoc es tallava a l'hora d'opinar obertament sobre la premsa del cor. «El que no hem de fer és perjudicar la gent. Igual que jo als meus programes no intento perjudicar ningú, jo podria fer premsa del cor si no perjudiqués ningú», assenyalava llançant un clar dard enverinat.

Primer plànol de Belén Esteban plorant
Belén Esteban plorant a 'Sálvame' | Telecinco

Això, sumat a la gran onada de crítiques que Belén ha rebut per disfressar-se de La Veneno, un personatge que van atacar molt en el seu moment a 'Sálvame'. Cosa que li han retret els seus seguidors, remarcant el que és «hipòcrita d'aquest detall».

«Em sembla una falta de respecte tant cap a La Vereno com cap a la seva mateixa mort, això és una brossa monumental», l'han atacat a les xarxes socials. «Dubto que a la família de La Veneno els hi faci gràcia aquest circ», lamentaven.

Per tant, un gran cúmul de circumstàncies que finalment han acabat esgotant  la paciència de Belén Esteban, que no ha pogut seguir endavant amb el programa de les tardes.