David Flores llorando junto a su hermana

David i Rocío Flores es preparen: Falten 7 mesos pel gran canvi de les seves vides

David Flores Carrasco i la seva germana Rocío reprendran la relació amb un familiar molt proper

Els germans David i Rocío Flores s'hauran d'enfrontar a una situació delicada d'aquí a poc temps. José Fernando Ortega, germà de Rocío Carrasco i de Gloria Camila, acabarà el tractament psiquiàtric que el manté internat des de fa uns anys. L'any 2014, va ingressar en un centre de desintoxicació i va reconèixer que patia fortes addiccions.

José Fernando és oncle de David i de Rocío, però mai no ha exercit com a tal perquè lamentablement ha tingut molts problemes durant la joventut. La persona que realment ha estat pendent dels fills d'Antonio David és Gloria Camila, amb qui tenen una bona relació. La colombiana està molt preocupada, ja que ha rebut una notícia que farà tremolar els fonaments de la família.

José Fernando Ortega, fill d'Ortega Cano i germà de Gloria Camila
José Fernando Ortega acabarà el tractament aviat | Gtres

José Fernando Ortega es recupera favorablement dins del psiquiàtric i els metges han confirmat que d'aquí a set mesos podrà tornar a casa. Gloria està il·lusionada, però tem la reacció dels seus nebots, Rocío Flores i David Flores. Gairebé no han tingut contacte amb José Fernando i la seva posada en llibertat generarà molts problemes mediàtics.

David Flores Carrasco no ha deixat de ser notícia després de l'emissió del documental de la seva mare, Rocío Carrasco, 'Contar la verdad para seguir viva'. La premsa ja en parlava abans que sortís a la televisió i el jove no se sent còmode amb aquesta situació. Totes les coses que passen dins la família l'afecten, així que la recuperació del seu oncle no serà menys.

 

David Flores Carrasco, preocupat: «No ha estat fàcil»

David Flores és una persona afectuosa, per això té una relació fantàstica amb gairebé tothom. La família Mohedano, íntims enemics de Rociíto, en parlen sempre que poden perquè sap que és un tema que genera molt interès. Ningú no entén per què una persona tan noble no té contacte amb la seva mare, Rocío Carrasco.

David Flores abraça Menuel Bedmar
David Flores està molt unit a la família | EP

Cal recordar que Carrasco es va distanciar de molta gent després de la mort de Rocío Jurado. Des d'aleshores, no té relació amb José Fernando, el seu germà. Un atreviment molt criticat pels mitjans de comunicació, ja que el jove ha necessitat la seva ajuda i ella no li ha donat.

Segons expliquen, el colombià ha vist el polèmic documental i està disposat a apropar-se a la nova reina del feminisme. Una persona que està seguint el seu tractament molt de prop ha parlat amb la revista digital 'Jaleos' i les seves paraules han cridat molt l'atenció. Aquest testimoni assegura que José ha canviat molt i ha perdonat Rociíto, per això vol recuperar el seu afecte.

El germà de Rocío té una filla amb Michu, la seva parella des de fa uns anys. La persona que ha parlat amb 'Jaleos' revela que també vol recuperar el temps perdut la seva filla. «Volem abraçar-la perquè veure-la a través d'una videotrucada no ha estat fàcil».

David Flores rep una bona notícia: «Està més tranquil»

Rocío Flores i el seu germà David gairebé no han tingut contacte amb el seu oncle José Fernando Ortega, però s'alegren de la seva imminent recuperació. El jove ha après com són de perillosos determinats comportaments i ha promès deixar enrere el seu passat. Per això, està centrat en les seves noves inquietuds: la informàtica.

David Flores
David Flores Carrasco i Rocío Flores reben una bona notícia | Instagram

«Ha passat per diferents etapes dins del centre, però la veritat és que últimament està més tranquil. El temps intern ja és molt. És un jove de caràcter fort i abans a la mínima saltava», declara una persona que hi ha passat molt de temps.

EL VÍDEO DEL DIA: