Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David Flores troba finalment com guanyar diners fora de Telecinco

Antonio David Flores podria estar generant-se ingressos envejables gràcies al seu últim negoci

Antonio David Flores ha estat exiliat de la premsa del cor, però no ha trigat gaire temps a trobar una nova forma de guanyar diners. Rocío Carrasco, la seva exdona, ha aconseguit que ningú no s'atreveixi a donar-li veu, així que ha estat ell mateix qui s'ha creat la seva pròpia plataforma. L'exagent de la guàrdia civil ha obert un canal de Youtube.

Antonio David Flores té molts problemes econòmics perquè la batalla judicial en què està immers li genera unes despeses astronòmiques. Fa més de vint anys que lluita contra Rocío Carrasco als tribunals, batalla que segons va explicar ja el va arruïnar en una ocasió. Tot i això, l'antic col·laborador de 'Sálvame' segueix confiant en la justícia, per la qual cosa ha denunciat diversos membres de Telecinco.

Antonio David se sent assetjat per La Fàbrica de la Tele, productora que hi ha darrere de 'Sálvame' i que també es va encarregar del polèmic documental. 'Contar la verdad para seguir viva', sèrie protagonitzada per Rocío Carrasco, va situar l'exgendre de Rocío Jurado al punt de mira. Des d'aquell moment, tots els mitjans de comunicació li van donar l'esquena i van començar a alimentar rumors nocius.

Rocío i David Flores, fills d'Antonio David, estan destrossats perquè pensen que el seu pare no tornarà a ser mai el mateix. És cert que a la televisió ha perdut molts punts, però ha guanyat molt poder a les xarxes socials. El seu canal de Youtube ja té 67.000 subscriptors, i alguns dels vídeos que publica arriben al milió de reproduccions.

L'antic col·laborador de Sálvame s'ha convertit en una estrella dins de la citada xarxa i podria estar guanyant força diners gràcies a ella. Recordem que hi ha molts famosos que viuen gràcies a les seves plataformes digitals, com ara Rocío Flores. Segons els experts, la noia guanya al voltant de 3.000 euros per cada producte que patrocina a Instagram.

Antonio David Flores triomfa a Youtube: «Jo em rebel·lo»

Antonio David va prendre una decisió molt important quan va començar a rebre acusacions per part d'alguns periodistes de Telecinco. Va pensar que el millor era guardar silenci i parlar únicament amb els mitjans que confiessin en la seva paraula. Per aquest motiu, li va concedir una entrevista a Federico Jiménez Losantos, presentador radiofònic que sempre ha estat molt dur amb Rocío Carrasco.

Antonio David vol tenir una bona relació amb Olga Moreno
Antonio David i Olga Moreno tenen problemes entre ells | GTRES

L'ex de Rociíto coneix el funcionament del món de l'espectacle, per la qual cosa que sabia que el misteri augmentaria el valor de les seves paraules. Una de les seves primeres declaracions després que la revista 'Lecturas' tragués a la llum la seva separació d'Olga Moreno va ser: «Jo em rebel·lo». Els seus fans han convertit aquesta frase en una icona i és el més comentat en algunes xarxes socials, com ara Twitter o Facebook.

L'antic col·laborador de Telecinco ha adquirit un poder envejable a determinades plataformes digitals. Els seus seguidors es fan anomenar «marea blava» i fan tot el possible per desmuntar les suposades mentides que circulen sobre el pare de Rocío Flores. De fet, han convocat una manifestació a Màlaga per demostrar que la versió de Rociíto no és l'única que hi ha sobre la taula.

Antonio David Flores fa un gran favor a Telecinco

La separació d'Antonio David i Olga Moreno ha esdevingut un dels temes més comentats del món del cor. 'Sálvame', programa que ha contribuït al desterrament mediàtic de Flores, té informació molt important sobre el divorci. Recordem que aquest espai televisiu havia perdut molta audiència, però l'ha recuperada gràcies als problemes sentimentals d'Olga.

Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós
Antonio David Flores ha estat acusat de delictes molt greus i el banc li va embargar la casa on vivia | GTRES

L'exmarit de Rocío Carrasco continua generant molt d'interès, per això molts programes de Telecinco informen de tots els seus moviments. No obstant això, ara serà ell mateix qui aclareixi els escàndols que fan malbé la seva imatge pública i els seus enemics ja han començat a tremolar. En poc temps s'ha fet amb un exèrcit de seguidors que està disposat a tot perquè es faci justícia.