Primer pla de José Ramón de la Morena

El fill de José Ramón de la Morena: «90% de possibilitats de néixer cec»

El locutor va deixar la ràdio per a centrar-se en la seva família

José Ramón de la Morena ha sorprès els oients d'Onda Cero després de revelar perquè es va retirar de la ràdio.

El mes de març d'aquest any, el famós locutor esportiu va anunciar que deixava la professió després de quaranta anys com a referent radiofònic.

Als 64 anys, el periodista va prendre la difícil decisió de deixar el timó del programa 'El transistor', que tant d'èxit li va donar, i es va apartar de la vida pública sense donar gaires detalls al respecte.

En aquell moment, alguns mitjans de comunicació es van fer ressò del motiu de la decisió de José Ramón, que ningú s'esperava. Apuntaven a la necessitat que tenia de centrar-se en la seva família, sobretot després del naixement del seu quart fill, fruit de la relació que té amb Laura Vázquez.

«La gent no s'imagina el que hi ha darrere d'aquesta professió. S'ha de renunciar a moltes coses. José Ramón està en un punt de la seva vida que ja valora altres coses i no es vol perdre moments del seu fill», assenyalaven a 'El Español' fonts properes al periodista.

No obstant això, ara ha estat el mateix José Ramón qui ha volgut parlar més en detall sobre per què es va retirar sobtadament de la ràdio i de com va ser l'arribada al món del seu últim fill.

 

José Ramón de la Morena torna a la ràdio per un dia i aclareix per què es va retirar

El periodista ha sorprès apareixent inesperadament a l'estudi de ràdio que li ha donat feina durant tants anys.

Tot i que la decisió de deixar la professió és ferma, de la Morena ha volgut tornar-se a posar davant del micròfon per a parlar de la seva nova vida.

Sempre ha sigut molt discret amb la intimitat, però avui s'ha obert en canal per a confessar els motius que el van portar a deixar la feina.

Foto del personatge
José Ramón de la Morena va deixar la ràdio al març d'aquest any | GTRES

«Havia de donar una resposta a Onda Cero, que al desembre m'havia ofert renovar dos anys, i en aquell moment les meves preocupacions personals eren més importants que aquesta feina. Ara, els problemes que tenia s'han resolt», va començar dient.

Aleshores, el locutor estava travessant una complicada situació personal pel naixement del seu primer fill en comú amb Laura Vázquez. Tots dos estaven molt il·lusionats davant l'arribada del bebè.

Tot i això, l'embaràs no va ser un camí fàcil, i la parella va rebre una notícia que va canviar tots els seus plans.

«Els metges ens van dir que el nen podria néixer cec. I quan els vam preguntar quines possibilitats hi havia que fos així, ens van dir que un 90%», ha revelat José Ramón.

L'ensurt de José Ramón de la Morena amb el seu fill: tenia un 90% de probabilitats de néixer cec

El locutor de ràdio i la seva dona estaven molt preocupats davant la possibilitat que el nadó fos invident, tot i que estaven convençuts que li podrien oferir una vida plena.

Afortunadament, tot es va quedar en un ensurt i al febrer el nen va néixer sense aquesta condició, que hauria sigut determinant per a la seva vida.

Foto de la parella
José Ramón de la Morena té un fill en comú amb Laura Vázquez | GTRES

Tot i que els pares del nen van saber la notícia abans que el bebè arribés al món, aquell moment va suposar un punt d'inflexió per a tots dos.

«A mi això em va canviar la vida, i vaig decidir que no podia tornar a la ràdio. El 22 de desembre passat ens va tocar la loteria quan ens van dir que el nen venia bé, però jo ho havia passat tan malament (i la seva mare, encara pitjor), que vaig saber que volia fer una altra cosa. No podia continuar arribant a casa a les tres de la matinada cada dia», relata de la Morena sobre l'episodi que va viure.

Ara, amb el seu fill de vuit mesos als braços, José Ramón no pot estar més feliç de la decisió que va prendre, que li ha canviat la vida.

Aquest dissabte, 6 de novembre, es va casar amb la seva parella, Laura, amb qui porta una vida «tranquil·la i feliç».