Andrea Gasca

L'enèsim canvi a la cara d'Andrea Gasca que provoca una onada de mofes

Andrea Gasca mostra el seu canvi físic en directe i revoluciona les xarxes socials

Andrea Gasca va ser una de les principals protagonistes del debat final de 'La última tentación'. Els espectadors finalment coneixien el futur de les parelles i es resolien algunes de les incògnites d'aquestes últimes setmanes.

Tot i això, el que més va sorprendre va ser l'aparició d'Andrea. El seu enfrontament amb Roberto va ser eclipsat per l'aparença de la jove, que recordaven amb un aspecte molt diferent.

La cruïlla d'acusacions entre tots dos no va ser, ni de bon tros, el més comentat a les xarxes socials.

Des de la seva primera aparició pública, Andrea ha patit una autèntica metamorfosi i ja no queda gairebé res de la jove participant de 'First Dates'. Tot i això, la seva última operació estètica ha estat la més cridanera.

Andrea Gasca i la seva nova cara

La jove va aparèixer al debat final de 'La última tentación' sense cap remordiment. Va confessar que la seva relació amb Roberto feia temps que estava trencada, però ell ho negava i l'acusava de voler televisió.

Però el més cridaner de la nit va ser la revelació de la nova Andrea. El seu aspecte ha experimentat un canvi de 180 graus que ha deixat l'audiència totalment perplexa. Ara, té un nas nou, fi i amb la punta molt més alçada, una variació física no exempta de polèmica.

Muntatge amb el personatge
Andrea Gasca, abans i després | LND

Els seguidors del programa asseguren que Andrea s'ha passat amb la darrera intervenció estètica. Afirmen que ja no sembla la mateixa persona i que està totalment irreconeixible. Si no fos per la seva manera d'expressar-se, molta gent no reconeixeria l'autèntica Andrea Gasca.

Les xarxes es mofen de la darrera operació d'Andrea Gasca

Com es podia esperar, les xarxes socials no van trigar a llançar-se a Twitter per comentar el canvi físic d'Andrea. La seva aparició no va passar desapercebuda per als seguidors del programa i van fer tota mena de bromes sobre el seu aspecte.

Aquest va ser el tema principal, que va ecplisar el programa completament. Tanmateix, la protagonista s'ha mostrat orgullosa amb el resultat final. Andrea havia informat els seus més de 400.000 seguidors que s'havia sotmès a una rinoplàstia al setembre.

Una nova intervenció per tal de seguir millorant el seu aspecte físic. La noia mai no ha amagat el seu gust per cuidar-se i la seva afició per estar sempre perfecta.

Els únics que coneixien el resultat final eren els seguidors d'Instagram, però l'audiència del programa no en sabia res. 

Durant la seva estada a la República Dominicana encara no s'havia fet la rinoplàstia, de manera que la seva presència al plató va ser tota una sorpresa.

Andrea Gasca revela el motiu de la rinoplàstia: per salut

Malgrat el fet que Andrea accepta haver passat per quiròfan moltes vegades, el motiu de la rinoplàstia no era estètic. La jove va assegurar que el motiu principal era un problema de salut. A més, no era la primera vegada que es retocava el nas: fa dos anys es va fer una intervenció amb què no va quedar contenta.

A 27 anys, Andrea Gasca acumula un gran nombre d'operacions estètiques. Un augment de pits, una liposucció d'alta definició, diversos tractaments invasius amb regularitat i, finalment, la rinoplàstia. Tot plegat, per deixar enrere la jove que es va donar a conèixer a 'First Dates' i que ara revoluciona Mediaset.

Sens dubte, el pas de la jove per 'La isla de las tentaciones' i formats posteriors del programa li ha proporcionat molts beneficis. Actualment, Andrea es guanya la vida com a influencer i el seu perfil en una xarxa social per a adults és dels més cotitzats.

EL VÍDEO DEL DIA: