Julia Janeiro amb biquini posant a càmera

«És Julia Janeiro que ho busca»: Un testimoni deixa indefens Jesulín

Julia Janeiro és acusada de mentir per fer mal a algú proper

Julia Janeiro s'ha convertit en la gran protagonista de Telecinco per haver sortit a la llum una notícia que ha fet saltar totes les alarmes. I és que, suposadament, la germana d'Andreíta està sent assetjada pel seu ex-xicot, el futbolista Brayan Mejía.

Segons els col·laboradors de 'Sálvame', María José Campanario i Jesulín de Ubrique, pares de la 'influencer', estarien força preocupats. Julia viu sola a Madrid, ciutat on es va mudar per centrar-se en els seus estudis i començar una nova etapa, però, tot i això, de seguida va conèixer Brayan i sembla que van tenir una tempestuosa relació que ha acabat en tragèdia.

La 'influencer' va posar fi al romanç i pel que sembla el futbolista no ha acceptat que la història hagi acabat. De fet, són molts els tertulians de Telecinco els que asseguren que «la situació és crítica», fins al punt que Julia ha hagut d'ingressar a urgències després d'un greu aldarull.

Tothom defensa que el responsable és Brayan Mejía, encara que recentment ha sortit a la llum una informació que ho canvia tot. Segons assegura una amiga de l'esportista, és la filla de María José Campanario qui està provocant la seva exparella.

Recordem que l'equip de 'Viva la Vida', programa presentat per Emma García, va revelar com havia estat la discussió que va portar Julia a urgències. Presumptament va coincidir amb Brayan en una discoteca i la seva actual parella, Álex Balboa, va abalançar-se sobre ell per demanar-li explicacions. La germana d'Andreíta va intentar separar-los i va rebre alguns cops que li van causar severes lesions.

Bryan Mejía amb Julia Janeiro al carrer després de comprar a Gucci
Julia Janeiro i Brayan Mejía van decidir trencar la relació | GTRES

Ara, però, l'escàndol ha fet un gir de 180 graus després d'escoltar la versió de l'amiga de Mejía, qui assegura que 'Viva la Vida' no ha explicat la veritat. «Ha passat tot el contrari perquè la que està obsessionada és ella», declara la citada font. Segons Telecinco, el futbolista «està assetjant» la seva ex-xicota, però la història sembla ser just al revés.

Julia Janeiro, humiliada: «Està despitada»

L'amiga de Brayan Mejía ha explicat la seva versió perquè considera injust que 'Sálvame' estigui difonent rumors tan summament perillosos. Seguint el seu testimoni, Julia ha organitzat aquest escàndol perquè no accepta la ruptura, ja que va ser el futbolista qui va decidir trencar. A més, assegura que «està despitada» i que s'ho està inventat tot per fer mal a la seva exparella.

Imatge de la famosa amb un top
Julia Janeiro podria ser responsable de l'escàndol | Catalunya Diari

«És ella qui ho busca», confirma l'entorn de Brayan. Per ara el jove no vol pronunciar-se perquè té por que la seva carrera esportiva es vegi afectada si participa en la premsa del cor. Tot i això, alguns dels seus familiars i amics s'han posat en contacte amb Telecinco per explicar què està passant realment.

Kiko Matamoros, col·laborador de 'Sálvame', segueix confiant en el testimoni de la germana d'Andrea Janeiro. Segons la seva teoria, és bo que s'hagi filtrat la notícia perquè la noia «estarà més segura» sabent que tothom coneix el seu problema. Mentre troben una solució, María José Campanario s'ha desplaçat a Madrid per protegir la seva filla.

Julia Janeiro es refugia a Álex Balboa, el seu xicot: «Té por»

Hi ha molts periodistes que han parlat amb l'entorn de Julia i tots coincideixen en el mateix: se sent «perseguida i té por». Jesulín de Ubrique, que viu a Andalusia, podria viatjar a Madrid els pròxims dies per parlar amb la seva filla, ja que tot fa pensar que la família travessa un dels pitjors moments de la seva vida.

Álex Balboa, que curiosament també es dedica al món del futbol, ha esdevingut el gran suport de la 'influencer'. Segons expliquen, viuen junts en un pis que paga Jesulín i gairebé ni surten al carrer des que va saltar a la llum aquest escàndol. El motiu és que desenes de periodistes han decidit fer guàrdia a la casa per intentar descobrir què hi ha de cert en tot allò que s'està explicant.