Olga Moreno en un plató de Telecinco

A Olga Moreno no li tremola el pols amb David Flores Carrasco: El vídeo

David Flores Carrasco intenta fer una vida normal al costat d'Olga Moreno

Olga Moreno és a la boca de tothom després que una coneguda revista publiqués la seva separació amb Antonio David Flores, pare de la seva filla Lola.

L'empresària andalusa està travessant una etapa força convulsa perquè és conscient que haurà de prendre una decisió molt complicada. I és que a causa del seu divorci amb l'exguàrdia civil ha posat en perill una relació important per a ella: la de David Flores, el seu fillastre.

David Flores considera Olga una segona mare perquè fa molt de temps que no té relació amb la seva autèntica progenitora, Rocío Carrasco. Però les últimes notícies que circulen sobre Antonio David han fet tremolar Moreno, encara que no ha trigat gaire temps a recompondre's.

D'altra banda, alguns periodistes estan convençuts que Rociíto intentarà recuperar el seu fill David en els pròxims mesos. No obstant això, Olga Moreno no es quedarà de braços plegats mentre perd una de les persones més importants de la seva vida: David Flores.

En un primer moment va tenir por de patir la ira de Rocío Carrasco, nova reina del feminisme, però ja ha perdut la por i està disposada a passar a l'acció. Així que, recentment s'ha deixat veure amb el noi a prop de la botiga de roba que té a Màlaga.

David Flores Carrasco viu a prop d'aquest negoci, de fet hi passava molt de temps abans que Rociíto el situés al centre de l'escàndol. I és que el net de Rocío Jurado es caracteritza per ser una persona discreta, ja que ningú n'havia parlat fins que la seva mare el va esmentar al documental.

Olga Moreno i David Flores a Hotel a Madrid, 25 Juliol 2021.
David Flores i Olga estan molt units | GTRES

Recordem que Telecinco va emetre una sèrie molt polèmica, 'Contar la verdad para seguir viva', i el petit David va ser un dels grans protagonistes.

Olga Moreno rebutja guanyar diners a Telecinco

Olga, guanyadora de 'Supervivientes 2021', defensa que en cap moment ha tingut intenció de fer-se famosa gràcies a Rocío Carrasco. Segons expliquen els seus defensors, va accedir a participar en el concurs de supervivència per sanejar els seus comptes bancaris. Tot i això, no ha tornat a concedir cap entrevista perquè no vol enfrontar-se a cap dels seus detractors.

L'empresària és conscient que ha de ser discreta si vol seguir al costat de David Flores, puix que la nova reina del feminisme està desitjant que Moreno s'equivoqui perquè el jove torni als seus braços, però no ho aconseguirà. David està molt unit a la seva madrastra, i mostra d'això és que no se'n separa ni quan aquesta ha d'anar a treballar.

Antonio David Flores sempre ha presumit que l'andalusa tenia una relació fantàstica amb els seus fills, cosa que Fidel Albiac no ha aconseguit mai. L'actual marit de Rociíto suposadament ha tingut un comportament inapropiat amb els nets de Rocío Jurado, encara que Rociíto nega aquesta notícia. Però, el cert és que el seu fill David només ha demostrat estimar Olga.

La guanyadora de 'Supervivientes' va poder demostrar que els seus sentiments cap a Rocío i David Flores, fills de Carrasco, són sincers. Tot i això, prefereix que la premsa segueixi alimentant determinats rumors a seure en un plató de televisió. No vol enriquir-se amb el drama familiar, ja que la seva botiga de roba genera ingressos força suculents.

Foto familiar
Olga Moreno compta amb el suport dels fills d'Antonio David | Cedida

Olga Moreno perd la por i s'enfrontarà a Rociíto

Moreno ha sigut molt valenta en deixar-se veure acompanyada de David Flores, ja que sap que aquest gest li caurà com un gerro d'aigua freda a la seva gran enemiga, Rocío Carrasco. Tot i això, ja no té por de la seva reacció, així que ha decidit enfrontar-s'hi.

És a dir, Olga sempre ha intentat que el seu comportament públic no cridés l'atenció, però actualment ha canviat d'estratègia. Ara defensa que l'única cosa que ha fet ha sigut «estimar als fills d'Antonio David» i per tant, no ha de demanar perdó a ningú.

Així mateix, Rocío Flores dona suport a aquesta teoria i s'ha enfrontat a la seva mare biològica en una infinitat d'ocasions per aquest motiu. Després d'això, tot fa pensar que el canvi d'actitud de l'empresària andalusa generarà una nova polèmica a la família.