Antonio David Flores sonriendo con un micrófono

«Soc dels pocs que té el valor per denunciar-vos»: Antonio David sacseja Telecinco

Antonio David hauria enviat un petit encàrec a Rocío Carrasco

Després d'estrenar el canal de Youtube, Antonio David continua la seva lluita contra Mediaset. Així, l'exguàrdia civil aprofita aquest altaveu per desmentir les últimes notícies que sorgeixen a la cadena sobre ell o la família.

Ara, ha tornat a sortir a la llum el rumor dels suposats cartells que titllaven el pare de Rocío Flores de maltractador després de l'emissió de la docusèrie de Carrasco. Uns cartells que, segons la versió, es van repartir per Màlaga i molts mitjans posen en dubte.

De fet, María Patiño no dubtava a afirmar que tenia proves concretes que l'equip de 'Socialité' no havia topat mai amb cap mostra d'aquests atacs. És més, hauria estat obra del mateix Antonio David.

Primer pla de María Patiño
María Patiño ha acusat Antonio David de victimitzar-se | GTRES

«Així ho haurien recollit les càmeres de seguretat de la zona, que l'haurien captat enganxant aquests cartells amb la clara intenció de victimitzar-se», assegurava la presentadora. «Una cosa que, com hem vist, no és la primera vegada que fa».

A més, Patiño donava a entendre que l'excol·laborador estaria «molt nerviós i, fins i tot, intentant aprofitar-se dels veïns de la zona».

Amb tot, l'exguàrdia civil segueix defensant la seva innocència. «M'han adjudicat el qualificatiu d'infidel, han fet que aquest últim any sigui una destrossa per mi i la meva família», lamentava. «M'han fet tant de mal que vaig ser absolutament sincer quan vaig dir que tot això havia passat factura al meu matrimoni».

Foto familiar
Antonio David culpa Telecinco de trencar la família | Cedida

Els Flores culpen Mediaset de l'infern que han viscut des de l'emissió de la docusèrie. Sobretot Rocío, que segueix donant la cara pel seu pare a la televisió.

«A tots els que especulaven sobre el silenci del meu pare... S'ha dit i comentat que parlava o no parlava per diners, però aquí en teniu, de franc», es reafirmava la noia.

Antonio David envia un petit encàrrec a Rocío Carrasco

Malgrat tot el temps que es manté en silenci, sembla que Antonio David traurà profit de Youtube per poder expressar-se en llibertat i sentir el suport de la «marea blava». De fet, ja compta amb 64.000 seguidors i gairebé 300.000 visites als seus vídeos.

Fa uns dies, Antonio David donava un ultimàtum a Mediaset. Tot després d'aguantar que el posin en dubte una vegada més i l'amenacin des de 'Sálvame' amb el testimoni d'una familiar que l'ha traït.

Rocío Carrasco i Antonio David
Rocío Carrasco i Antonio David segueixen amb la seva guerra mediàtica als jutjats | La notícia digital

Així, donava un termini de 48 hores a María Patiño per mostrar totes les proves que té al seu poder. Això confirmaria que va ser ell mateix qui va col·locar aquests cartells.

«Mostreu a la vostra audiència que jugueu amb la mentida, els enganyeu, jugueu amb la difamació. Mostreu la documentació, feu-los veure que no mentiu, expliqueu la veritat, sou periodistes», els amenaçava.

«Sabeu que la vostra audiència no us creu, el vostre vaixell se'n va en orris. Sou uns farsants, veneu fums i fabriqueu fantasmes», advertia.

Un termini que ja s'hauria complert i, després de no rebre cap senyal per part de Mediaset, Antonio David s'ha reafirmat.

«Soc dels pocs que té el valor de denunciar-vos, jo no pactaré cap denúncia amb vosaltres, no renunciaré a cap denúncia del jutjat», ha argumentat en un nou vídeo.

«Heu de pagar el mal que ens esteu fent, a mi i la meva família. Jo no soc com els altres, que quedi clar», matisava molt molest a Rocío Carrasco.

Ell era el qui acusava la seva ex d'haver pactat amb La Fábrica de la Tele un cert acord per emetre la docusèrie. Entre les clàusules, hi hauria la de treure les diferents demandes que la filla de «la més gran» havia estat interposant contra la productora al llarg dels anys.

EL VÍDEO DEL DIA: