David Flores consolat per sa germana, Rocío Flores

«Olga Moreno no ho sabia»: David Flores Carrasco aixeca la llebre

Olga Moreno podria haver conegut accions sorprenents d'Antonio David Flores

Olga Moreno no està passant pel millor moment, sens dubte. S'ha separat del seu marit, Antonio David Flores, després de vint anys de relació, i precisament en relació a ell, s'estan fent públics diversos rumors i informacions que li fan mal. S'especula que Flores podria tenir una relació amb Marta Riesco, però sobretot, un familiar del malagueny estaria disposat a revelar-ne la veritable cara. Una cara que la seva dona encara sembla haver descobert fa poc.

S'ha desvetllat que va ser Moreno qui va decidir trencar la relació després de descobrir dades i situacions que desconeixia i que, de fet, la podrien portar a la presó, com ara han sabut Rocío i David Flores Carrasco.

Olga Moreno somrient, amb caçadora vermella i fons neutre
Olga Moreno, segons sembla, ha descobert coses del seu marit que se li havien amagat | GTRES

Olga Moreno esbrina la veritat

Antonio Rossi ha parlat d'Olga a 'El programa de Ana Rosa', on ha revelat que ella ha desconegut molts elements de la vida del seu marit que no sabia. Això, segons Rossi, ha fet que «li caigui la bena dels ulls», i l'origen de tot plegat estaria en el procés judicial que l'exguàrdia civil afronta per alçament de béns. Aquest procés ha estat interposat per Rocío Carrasco arran d'un altre que ell li havia posat per impagament de les pensions de manutenció dels fills.

Sobre aquesta qüestió, el col·laborador ha explicat que «quan Moreno es va veure implicada en aquest cas, perquè els ho va notificar, es va veure a la presó. Va descobrir que havia signat com a administradora i forma part de societats que desconeixia». A més, segons el mateix Rossi, Olga Moreno hauria descobert que hi ha diners que havien guanyat com a parella de què no en tenia constància.

Fins i tot, apunta Rossi, Olga «no sabia que ell no havia passat la pensió dels nens perquè es creia el testimoni del seu marit». «No ho havia qüestionat mai i creia el que li havia dit. Creia que aquests diners formaven part d'una societat que Carrasco s'havia quedat quan es van separar», ha conclòs Rossi, rotund.

Antonio David Flores i Olga Moreno al carrer
Antonio David Flores podria haver amagat informació Olga Moreno | GTRES

Olga Moreno sembla disposada a prendre mesures

La sevillana, després de conèixer tots aquests assumptes, va decidir no quedar-se de braços plegats. Així, segons Antonio Rossi, «es va posar en contacte amb una de les persones que formaven part del procés per demanar-li ajuda». De la mateixa manera, ha afirmat que Olga va decidir que la seva actitud canviaria. Tant és així, segons Rossi, que se li obre a la possibilitat de fer entrevistes i guanyar diners per viure amb autonomia, «per ser independent i no dependre d'Antonio David».

En aquest punt, Rossi ha volgut recordar una entrevista que va fer a la sevillana fa un temps, i que agafa sentit per a ell. A Rossi li va sorprendre que en preguntar-li per les demandes ella li respongués que no sabia res, que se n'ocupava Antonio David. «Jo li vaig respondre: «Tu no saps per què Rocío et demana 120.000 €?». I em va contestar: «No, Antonio m'ha dit que s'encarrega ell de tot això»».

A això, Rossi ha afegit que va tornar a preguntar-li si ni tan sols tenia curiositat per saber el motiu pel qual havia de presentar-se davant d'un jutge i justificar el que havia dit. Això, el que demostra, segons ell, és que és «absolutament desconeixedora de tot» i que «signava tot el que ell li posava davant sense saber què era».

Olga Moreno en un plató de Telecinco
Olga Moreno, suposadament, podria haver signat documents sense saber de què es tractaven | Mediaset

Alessandro Lequio ha rebutjat aquesta versió i no treure les possibles responsabilitats a la sevillana. Ha dit que cal abandonar la idea de compadir Moreno i del «Jo vaig signar tot el que em van posar davant». Cal fer-ho, sobretot, segons ell, perquè moltes d'aquestes firmes es fan davant d'un notari i aquest ho deixa tot molt clar. «Tant l'un com l'altre estaven al corrent de tot el que passava. Em crec tot el que n'estan explicant, a mi m'han enganyat i estic fins als nassos que m'enganyin», ha tancat.