Andrea Janeiro mira a cámara en una imagen tomada ante su casa

Andrea Janeiro s'afarta de la seva mare Belén Esteban: «La xivata de 'Sálvame'»

Andrea Janeiro està cansada que Belén Esteban s'enfronti a tantes cares conegudes

Andrea Janeiro és conscient que la seva mare, Belén Esteban, treballa a la televisió des de fa més de dues dècades. En cap moment li ha exigit que canviï de vida, però sí que li ha demanat que deixi de parlar-ne a Telecinco. El problema és que Belén no compta amb informació de grans temes, així que l'obliguen a participar als escàndols de Jesulín, la seva exparella.

Andrea Janeiro ha aconseguit que la col·laboradora sigui més prudent a l'hora d'opinar sobre assumptes determinats. Tot i això, sempre acaba cometent errors i els seus enemics aprofiten per treure a la llum els fantasmes del passat. Belén Esteban ha estat 18 anys parlant de la seva filla Andreíta i tots li recorden que la jove ha patit molt per aquest atreviment.

La periodista i presentadora Samanta Villar ha estat la darrera que s'ha posat les mans al cap pel comportament d'Esteban. Considera que les autoritats haurien d'actuar perquè és injust que els menors paguin les conseqüències dels actes dels pares. Andrea mai va voler ser famosa i la seva mare ha aconseguit que la premsa no la deixi estar.

L'ex de Jesulín de Ubrique intenta que la premsa s'interessi en altres conflictes, per això s'enfronta a certs personatges televisius. Recentment ha emprès una guerra contra Samanta Villar i l'ha acusat de tenir un comportament hipòcrita. Tot i això, tothom sap que tard o d'hora tornarà a parlar sobre la seva filla.

Andrea Janeiro, avergonyida: «Fa molt que no parlo»

Belén Esteban era amiga íntima d'Olga Moreno, però quan Rociíto va protagonitzar el seu polèmic documental va canviar de bàndol. Ja no vol saber res de l'empresària i ha esdevingut una de les seves grans enemigues. Per això, quan va sortir a la llum que Antonio David s'havia separat de la guanyadora de 'Supervivientes' no va trigar a trair la família.

Andreíta té una estreta relació amb la seva mare, però és força crítica i li fa saber tots els errors que comet a Telecinco. No seria estrany que li hagués comentat l'actitud que ha tingut amb Olga Moreno durant un dels seus pitjors moments. Belén es va aprofitar que coneixia molt bé l'andalusa per donar la seva opinió sobre un tema força controvertit.

Muntatge amb mare i filla
Andrea Janeiro controla el comportament de Belén Esteban | La Notícia Digital
 

«Jo crec que no estan bé. Això és cosa meva perquè fa molt que no parlo amb Olga ni Antonio David, però crec que passa alguna cosa. Penso que Antonio David està jugant amb aquest programa, amb tots els de la tele i amb tota Espanya», va sentenciar la princesa del poble.

Els defensors d'Antonio David Flores, que es fan anomenar «marea blava» no van trigar gaire temps a carregar contra la col·laboradora. Van fer servir les xarxes socials per referir-s'hi com «la xivata de 'Sálvame'».

 

Andrea Janeiro, al límit: «Estic fatal»

Andrea té una trajectòria mediàtica aliena a la de la seva mare. La gran diferència entre totes dues és que els periodistes parlen bé de la jove. Coincideixen que és una persona força educada i que dona bons consells a la princesa del poble.

Primer plànol de Belén Esteban plorant
Belén Esteban té molts enemics a Telecinco | Telecinco
 

Belén Esteban té molts fronts oberts i la seva filla ha esdevingut un dels seus grans suports. Tot i això, alguns periodistes, entre els quals Samanta Villar, no veuen bé que Andrea estigui tan exposada per aquest atreviment. Els espectadors de Telecinco són conscients de la relació existent entre mare i filla, per això es parla tant d'Andreíta.

Els seguidors de l'ex de Jesulín han donat la cara per ella, ja que saben que està passant per una etapa força delicada. Fa poc va fer saltar totes les alarmes quan va saber que la seva amiga Anabel Pantoja podria haver patit una infidelitat. «Em fa molta pena perquè no s'ho mereix, ella ho ha donat tot i jo estic fatal», va declarar entre llàgrimes.

El vídeo del dia: