Antonio David Flores muy enfadado

El futur d'Antonio David es posa negre: «Hi havia càmeres i el van enxampar»

Antonio David Flores ha de fer front a nous problemes legals

Antonio David Flores es troba en un moment molt delicat després conèixer l'últim embolic judicial en què estaria immers. Dies més tard que l'exguàrdia civil confirmés la ruptura amb Olga Moreno, el seu futur no pintava bé.

Des que es va emetre el documental, Antonio David no aixeca el cap. Ha intentat tirar endavant per tots els mitjans, però cada vegada ho té més complicat. Poques persones creuen la seva versió i encara ho faran menys després dels fets d'aquest cap de setmana.

'Socialité' va treure a la llum que l'excol·laborador havia estat l'artífex dels cartells que van aparèixer a Màlaga on l'acusaven de maltractador. Uns fets que van ser denunciats per la seva filla, Rocío Flores, i que ara podrien tenir conseqüències legals.

 

Antonio David Flores, enxampat

En un dels programes del cap de setmana passat, María Patiño anunciava una exclusiva que deixava Antonio David en mal lloc. Segons la presentadora, havia estat ell qui va penjar els cartells que l'acusaven de maltractador.

Un acte que va denunciar la seva pròpia filla a la policia, que es mostrava desolada per l'assetjament i l'enderrocament que patia el seu pare. Tanmateix, tot hauria estat producte d'una estratègia de l'exmarit de Rocío Carrasco per continuar victimitzant-se.

«Hi havia càmeres de seguretat que van acreditar que Antonio David va penjar aquests dos o tres cartells», va assegurar Patiño. Una prova irrefutable que posaria l'exguàrdia civil en una situació complicada.

Segons la informació, hi ha proves que el situen enganxant els cartells que més tard denunciaria a comissaria.

Ho va fer per seguir «fent pena» quan el testimoni de la seva exdona l'acusava de maltractament.

Les conseqüències legals de la mentida d'Antonio David Flores

La revelació de 'Socialité' assenyalant Antonio David d'haver enganxat els cartells l'ha deixat totalment enfonsat. En cas de ser cert, seria una prova més de la capacitat de manipulació del pare de Rocío Flores per salvar-se la pell.

A més, li podria comportar greus problemes legals per posar una denúncia falsa assegurant patir un assetjament «que no hauria existit mai». Uns problemes que també es farien extensibles a la seva filla, ja que ella va posar la denúncia.

De moment no se sap si Rocío Flores va participar d'aquest engany i si sabia que el seu pare havia penjat els cartells. Si es demostra la seva implicació, també es podria veure arrossegada legalment.

Foto de la parella
Antonio David i Olga Moreno estan sent investigats per alçament de béns | GTRES
 

Aquest no seria l'únic problema legal que penja sobre Antonio David i que afectaria un membre de la família. Olga Moreno també està investigada per la seva implicació en un delicte d'alçament de béns.

«Olga també tindrà problemes greus per culpa del seu marit, pena de presó», revelava Kike Calleja. «Firmava tot el que Antonio David li posava davant i ara li ha caigut la bena dels ulls», afegia Antonio Rossi.

Antonio David en silenci i destrossat

Després de saber que Antonio David va ser gravat enganxant els cartells, el seu advocat, Iván Hernández, ha declinat pronunciar-se. L'excol·laborador tampoc no ha comentat res sobre aquestes últimes informacions.

La seva estratègia es manté en guardar silenci mentre idea el següent pas a seguir per alliberar-se de les conseqüències legals. Una cosa molt complicada veient com tot se li gira en contra.

Antonio David sortint dels jutjats
A Antonio David se li acumulen els problemes legals | GTRES
 

Persones properes a Antonio David asseguren que està completament abatut i que gairebé no pot menjar. Una situació que recorda la que ell mateix va confessar travessar al seu pas per 'GH VIP' per les contínues denúncies de la seva exdona.

Ara, però, la situació és diferent. Coneixent la capacitat de manipulació que té i tot allò que està sortint a la llum, poca gent se'l creu. «És una estratègia per fer pena, cosa que ha fet sempre», afirmen.