Primer pla d'Anabel Pantoja emocionada al seu casament

«És el final»: Anabel Pantoja ho té clar i tanca la porta

Anabel Pantoja pren una decisió dràstica després dels últims rumors d'infidelitat

Anabel Pantoja ha arribat al límit de la seva paciència i planeja prendre una decisió que li podria canviar la vida. Durant anys, ha estat una de les col·laboradores més polèmiques de 'Sálvame', on s'ha enfrontat a tothom per defensar la família. La televisió li ha donat l'oportunitat de guanyar fama, i amb ella un lloc com una de les 'influencers' més cotitzades del país. Però haver de comentar els enfrontaments de la seva família li provoca cada vegada més maldecaps.

A 'Sálvame' no hi ha mitges tintes, i Anabel s'ha de pronunciar, cosa que ha intentat esquivar, però no ha aconseguit. Tanmateix, les últimes notícies sobre el seu marit recentment han fet que prengui una decisió rotunda. Al mateix programa, alguns participants han assegurat que hi ha testimonis i vídeos que confirmaven que Omar Sánchez, marit d'Anabel, li havia estat infidel.

Anabel Pantoja diu prou

Fa uns dies, el plató de 'Sálvame' es va revolucionar amb la notícia bomba. Els col·laboradors es mostraven desconcertats, i fins i tot Belén Esteban no va poder evitar ensorrar-se amb la desgràcia que afectava la seva amiga. En canvi, Pantoja es mostrava tranquil·la i desmentia els rumors d'infidelitat. El primer i únic vídeo que es va emetre no mostrava res més que Omar xerrant amb una noia, però el programa va parlar de proves on es veu 'El Negro' al lavabo amb ella durant quinze minuts.

Malgrat tot, al cap de poc temps, els testimonis van desaparèixer i només es va saber dels cinc vídeos restants. Els propietaris del local van afirmar que els enregistraments de seguretat no van registrar la visita d'Omar i la seva suposada amant. En definitiva, tot sembla una mentida que no ha agradat gaire a Anabel Pantoja, i que va provocar el seu enuig.

Segons recull la revista 'Hola', la neboda d'Isabel no entén com el seu propi programa va donar veracitat a la remor sense proves contundents. Tant és així que estaria replantejant-se la seva tornada a 'Sálvame'. De fet, ja hauria d'haver tornat després del seu viatge de noces, però Anabel està endarrerint la seva tornada valorant la seva retirada televisiva.

La vida tranquil·la i plàcida d'Anabel Pantoja

Des que Anabel es va mudar a les Canàries, la seva vida ha fet un gir de 180 graus. Si bé és cert que encara la persegueixen les polèmiques familiars, amb el seu marit tot és més suportable. A les illes porta una vida tranquil·la i sense maldecaps, i per primera vegada es preocupa només de si mateixa. Per això, sembla que no li compensa la seva feina a 'Sálvame', on cada dia ha de bregar amb enfrontaments, sortint perjudicada sense cap més remei.

Però el fet que el seu propi programa hagi intentat dinamitar el seu matrimoni recent ha estat la gota que ha fet vessar el got. Des que va anunciar el casament, no han estat poques les vegades que han intentat generar desconfiança dins la parella. De fet, fins i tot es va arribar a especular que el casament no se celebraria. Ara que estan casats, els rumors d'infidelitat han estat els següents a intentar separar Anabel i Omar.

Però la neboda d'Isabel Pantoja és molt feliç a les Canàries, allunyada de polèmiques i discussions, i es replanteja si tornar a la televisió. Deixar 'Sálvame' suposaria una gran pèrdua de diners, prop de 6.000 euros al mes, però podria centrar-se en altres coses, com per exemple a les seves xarxes socials, on cada vegada suma més seguidors i beneficis, uns 20.000 euros mensuals.

A més, Anabel també té altres negocis com l'escola de surf que va obrir amb Omar. El que és clar és que Anabel Pantoja té prou fama per poder-se permetre deixar 'Sálvame' i seguir guanyant diners amb la seva imatge.