Belén López mirant a càmera

Añil, el curiós nòvio de Belén López, la preferida de 'MasterChef Celebrity'

L'actriu és un dels grans descobriments del programa culinari

Belén López és una de les concursants preferides de l'última edició de 'MasterChef Celebrity'. Tot el que està relacionat amb ella ha cobrat molt d'interès aquests últims mesos, especialment la seva vida sentimental. Añil Fernández, la seva parella, s'ha convertit en el centre de totes les mirades.

Un músic català amb ànima andalusa

Des que el 2011 va trencar amb Miguel Ángel Silvestre, amb qui va estar sis anys, poc s'ha sabut sobre les relacions amoroses de Belén López, però ara que concursa al show talent culinari de TVE, ha revelat que té el cor 'ocupat'.

L'actriu sevillana comparteix la vida amb Añil Fernández, un guitarrista de flamenc amb qui es complementa a la perfecció.

Tot i que va néixer a Barcelona, la cultura andalusa corre per les venes d'aquest músic. La seva família ve del sud, i es nota.

De ben petit, va començar a tocar la guitarra, i també va provar sort amb la percussió. Com a bon músic, quan era adolescent ja tenia el seu propi grup, amb el qual tocava en festivals. I amb quinze anys ja feia gires per Europa.

Amics que estan de moda

Añil és un dels artistes més admirats del panorama musical actual. Va fer el salt a la fama quan va acompanyar el cantaor Vicente Amigo, i amb el pas dels anys ha anat molt més enllà. I és que actualment també és compositor i productor musical.

El nòvio de Belén López ha treballat amb molts artistes de renom del flamenc modern. Ha compartit escenari amb Raimundo Amador, José Mercé i Estrella Morente, entre moltes altres cares conegudes.

A més, és amic dels Camona, de Rosario Flores i de Kiki Morente, actual parella de Sara Carbonero, que ha acaparat moltíssims titulars aquests últims mesos.

Porten cinc anys junts

Belén i Añil fa cinc anys que són parella. La història d'amor es remunta a l'estiu del 2016, quan els paparazzis van aconseguir fer-los fotos junts.

L'actriu i el músic continuen tan enamorats com el primer dia. Prova d'això són les publicacions que fan a les xarxes socials, on l'afecte i l'admiració que es tenen són els grans protagonistes.

En dates assenyalades, han compartit l'amor que senten l'un per l'altre. I és que a més de ser parella, són grans amics, i això és tot un avantatge.

A més, tots dos són uns apassionats de la música. Tant és així, que han convertit casa seva, a El Palmar, en un estudi de gravació. Enmig de la natura i a prop del mar, donen forma a les seves creacions musicals.

El 2018, la parella va decidir embarcar-se a l'espectacle 'Desconcierto', protagonitzat per Belén. Amb aquest projecte, l'actriu feia un repàs de la seva vida en primera persona i en companyia d'altres artistes, i es va despullar en cos i ànima fent el que millor sap fer: interpretar, ballar i cantar.

Recentment, l'actriu ha editat 'Mil mujeres', un senzill en el qual ha col·laborat Añil i que reivindica la llibertat de les dones, el bon rotllo i les ganes de viure.

«Totes som igual de boniques i lliures. Totes som tot el que ens proposem ser, amb agraïment a la vida, amb amor, amb alegria i sense discriminar res ni ningú», va escriure a Instagram quan va llançar el single.

Belén López és feliç, tant a nivell personal com laboral, i això es nota per com parla. Qui sap si serà la guanyadora del concurs culinari que l'ha tornat a catapultar a la fama i que tanta alegria li està donant.