Patricia Conde ha protagonitzat un simpàtic esquetx amb Dani Martín

Dani Martín i Patricia Conde tenien una sorpresa: «Vam tenir un fill»

Dani Martín va deixar tothom en xoc al programa de l'actriu i presentadora,'Nadie al volante'

El cantant Dani Martín s'ha obert en canal al costat de qui fa més de deu anys era la seva parella, l'actriu i presentadora Patricia Conde, que ha comptat qui va ser el seu amor pel seu programa de Movistar. Han passat tretze anys des que el vocalista d'El Canto del Loco' i Conde van trencar, però ambdós han confessat un fet que ningú no sabia de la seva relació-

Així de rotund ha estat el missatge que Martín ha deixat anar a Conde: «Vam tenir un fill». I ella, que no s'ho creia, va preguntar: «Perdó? Vam tenir? Qui?», a la qual cosa, Martín, amb un aparent to seriós, va respondre que tots dos. «Es diu Manu, i és de l'Atleti». Davant la seguretat de Dani Martín, Patricia Conde ha tornat a preguntar-li: «Però un fill... com?».

Patricia Conde ha protagonitzat un simpàtico sketch amb Dani Martín
Patricia Conde ha protagonitzat un simpàtico sketch amb Dani Martín | GTRES

Però tot era un engany intencionat. L'escena formava part d'un esquetx que tots dos han fet dins del programa 'Nadie al volante' de Movistar. En aquesta actuació, Dani Martín representa un pare solter que posa de manifest la maternitat de Patricia Conde. I això, malgrat que ella no en tingués constància.

«Com sé que el nen és meu?», li pregunta Patricia Conde a Dani Martín

«Un fill? Me'n recordaria. Una cosa així no s'oblida, això no és un empastament, parir fa mal», va respondre ella. Però el cantant va fer memòria al seu ex i li va demanar que es recordés de «la gira del 2007». La presentadora va seguir el joc i va plantejar que hipotèticament es creia a Martín, però li va preguntar com sabria que el fill era seu. Ell, de nou aparentment seriós, li va dir: «Patri, creus que no sabré qui és la mare del meu fill? A veure si creus que jo me'n vaig a dormir per aquí amb qualsevol», va sentenciar.

L'esquetx continua amb la presentació a Patricia Conde del seu fill per una foto, a més d'un llibre de família que l'exsolista d''El Canto del Loco' es treu de la cartera. Amb això, Conde diu que «és igualet que jo, però amb bigoti», «quatre pèls», segons Martín. Però la presentadora respon que «no, no, bigoti de guàrdia civil, que té un tros de mostatxo el nen...».

Primer pla de Dani Martín en un fotoreclam
Dani Martín va mantenir una relació sentimental amb Patricia Conde fa més d'una dècada | GTRES

 


Però si un aspecte ja elimina qualsevol dubte sobre una possible broma, és la negritud de Manu, que Conde assenyala confusa. «Sí, em va passar exactament el mateix que a tu», respon Martín, que assegura, tanmateix, que «hi ha uns estudis que diuen que la genètica de vegades genera aquest tipus de bogeries».

Dani Martín i Patricia Conde van estar junts fa més d'una dècada

L'esquetx s'ha fet viral a les xarxes socials per com és de surrealista, s'acaba amb Dani Martín lliurant a Patricia Conde les coses del nen i explicant-li a la presentadora que un xòfer està portant el nen a casa de la presentadora perquè s'hi visqui. «T'ho passaràs pipa», assegura. «Però, què es muda ja a casa meva?», pregunta ell, a la qual cosa Martín va respondre que si.