La cara d'Andrea Janeiro

El nòvio d'Andrea Janeiro publica una foto inèdita: més guapa que mai

Daniel Wozza ha presumit d'Andrea Janeiro a les xarxes socials

Andrea Janeiro té clar que vol estar totalment allunyada dels mitjans de comunicació; prefereix portar una vida anònima. Per aquest motiu, té els comptes de les xarxes socials privats.

Tot i això, no pot evitar que, de tant en tant, surtin imatges seves a la llum. I això és el que ha passat recentment amb una foto que fa evident que està més guapa que mai.

L'encarregat de compartir-la no ha estat altre que el seu nòvio, el britànic Daniel Wozza.

La imatge inèdita d'Andrea Janeiro

Tot i que la jove té el perfil privat a Instagram i a Facebook, el seu nòvio no. I, gràcies a aquesta circumstància, aquests últims mesos l'hem pogut veure en més d'una foto. Sí, perquè Daniel està tan encantat amb Andrea que no ha dubtat a penjar més d'una foto amb ella a Instagram.

Per exemple, els hem vist passant-s'ho d'allò més bé a bord d'una moto aquàtica, de vacances o de festa en un local nocturn.

Fa unes setmanes, el noi va compartir una foto amb la filla de Belén Esteban que és inèdita per al gran públic i en què surten abraçats en una terrassa d'un bar. És més, es mostren molt còmplices, i ella fa el gest de fer-li un petó.

Aquesta instantània no només deixa clar que estan molt contents i que la relació va vent en popa. També fa evident que Andreíta està més guapa i radiant que mai.

A més, demostra que la jove té un estil molt més natural i senzill que la seva germana, Julia Janeiro, que sempre va molt maquillada i amb roba més sofisticada, per dir-ho així. Andrea prefereix la senzillesa i, sens dubte, li queda molt bé.

Muntatge amb les cares d'Andrea Janeiro i Julia Janeiro
Julia i Andrea Janeiro tenen estils molt diferents | La Noticia Digital

L'aspecte físic d'Andrea Janeiro genera debat

A la foto de què us parlàvem abans, la jove surt molt afavorida; això és innegable. I la veritat és que això ha generat molta polèmica.

Hi ha qui creu que el fet que se la vegi més guapa és fruit de la natura. Vaja, que ho atribueixen a la fase de creixement en què es troba. De la mateixa manera, consideren que, com que és molt feliç amb el seu nòvio i a nivell laboral li van bé les coses, és normal que hagi mostrat aquesta millora en l'aspecte.

No obstant això, molta gent creu que s'ha retocat. Per exemple, hi ha qui especula que s'ha fet una operació estètica per a corregir-se la mandíbula i que per això ara té la cara més simètrica.

Primer pla del personatge
Andrea Janeiro es podria haver fet diversos retocs estètics | cedida

També hi ha rumors que diuen que s'ha fet un augment de pits, cosa que la seva germana, precisament, s'ha fet fa poc.

Ella no ha confirmat ni desmentit que hagi recorregut a la cirurgia estètica, i la seva mare tampoc. Sigui com sigui, se la veu radiant.