Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros amb ulleres de sol

La síndrome de Peter Pan que afecta Kiko Matamoros i altres col·laboradors de 'Sálvame'

Kiko Matamoros i María Patiño han manifestat obertament la seva por a envellir

Diversos dels col·laboradors de 'Sálvame', entre els quals s'inclouen María Patiño o Kiko Matamoros, han manifestat obertament la seva por a envellir.

Quelcom comunament relacionat amb la síndrome de Peter Pan, que és la por de créixer o afrontar responsabilitats, i per això els afectats no accepten la seva edat. És més, segons un expert, la síndrome també estaria molt relacionada amb un comportament impulsiu o infantil.

«Per exemple, poso intensitat a certes situacions. Una exageració d'èxits, presumir de certes qüestions. Que els altres coneguin les meves gestes, de manera que és més important allò de fora que allò de dins», assenyalen.

A més, s'inclou una preocupació excessiva per l'aspecte físic, tenir 60 anys, però pretendre aparentar-ne 15. «Quan busco amagar les arrugues o faig hores i hores de gimnàs, això n'és una clara mostra», remarca un psicòleg.

Kiko Matamoros amb els ulls ben oberts mostrant una cara de sorpresa o incredulitat
Kiko Matamoros no té por d'operar-se tantes vegades com calgui | GTRES

Un fet que Kiko compleix rigorosament, havent invertit una gran quantitat de diners. «Jo el que estic veient és la dinerada que m'he gastat. M'estic posant dolent i em pujarà la tensió una altra vegada», comentava en una ocasió.

Encara que té clar que ha valgut la pena: «Estic content de com estic. M'esforço molt al gimnàs i cuido l'alimentació, però és una ajuda. Hi ha pocs de 64 anys que puguin dir que estan com jo».

En total, el col·laborador s'hauria arreglat el nas, fet un lífting facial, trasplantament de celles, punxades diverses i una marcació abdominal.

«Tinc la cara plena de morats i inflada perquè m'acabo de punxar i no he pogut ni maquillar-me, no he tingut temps», explicava després d'aparèixer amb la cara deformada al 'Deluxe'.

A més, s'inclouria el narcisisme: «No miro el futur perquè em fa por. Visc el segon i el cremo. Està més pendent d'un mateix, no mostra interès real per les persones del seu voltant».

Això, sumat que «es creuen per sobre de les normes, perquè no els agrada acatar-les». Unes característiques que molts associen Matamoros, que sembla estar molt preocupat per sumar anys al calendari.

«Fixa't si accepto la meva edat, que porto un tatuatge a la meva esquena que posa: Fabricat en 1966», ha assenyalat una mica molestat el tertulià.

Segons ell, l'única cosa que el preocupa és deixar d'estar en forma i que el pas del temps faci efecte en la seva vitalitat. Així mateix, també la gran diferència d'edat amb la seva xicota, Marta López Álamo, de la qual el separen més de 20 anys.

«M'agradaria tenir 24 anys per passar tota la vida amb la meva parella, però sé l'edat que tinc i l'accepto. Per això organitzo la meva vida segons l'edat que tinc, encara que intento endarrerir l'envelliment», ha reconegut el col·laborador.

María Patiño reconeix la seva por a envellir

D'altra banda, això és una cosa que Matamoros sembla compartir amb la seva companya de 'Sálvame', María Patiño. Ella ja ha reconegut obertament tenir la síndrome de Peter Pan, motiu pel qual no ha dubtat també a fer-se nombrosos retocs per millorar-ne l'aspecte. «Estic absolutament punxada, sencera. Crec que tinc la síndrome de Peter Pan».

Primer pla de María Patiño
María Patiño ha passat diverses vegades per quiròfan | GTRES

I és que Patiño no ha amagat mai les operacions estètiques que s'ha fet. De fet, la presentadora de 'Socialité' s'ha arreglat el nas, els pits i fins i tot s'ha fet un lífting al coll i a la barbeta perquè desaparegui la papada.

Tot i això, no es va atrevir a passar per quiròfan fins que va superar els seus problemes d'alimentació. «Gràcies a una teràpia vaig aconseguir resoldre els problemes que tenia i vaig veure que era el moment de poder-me fer alguna cosa», admetia.

D'aquesta manera, el primer retoc se'l va fer per corregir la punta del nas, però un any després es va sotmetre a una intervenció per reduir el cavallet. «En la meva primera intervenció em vaig fer la punta del nas i l'any següent em vaig fer l'envà, perquè si no m'havia de punxar a la punta del nas cada sis mesos i em feia moltíssim mal». Això, sense comptar que es cuida molt i és addicta als batuts de proteïnes, raó per la qual pot presumir de cos.