Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Antonio David Flores

Antonio David destapa el costat fosc de Jorge Javier amb proves: «L'agafes»

Antonio David ha carregat durament contra Jorge Javier i l'ha acusat de no tractar bé les dones

En les passades hores, Antonio David va fer servir el seu canal a Youtube per fer-li una advertència a Jorge Javier Vázquez. L'ex de Rocío Carrasco va manifestar que li prepararia una carta demolidora, després que el presentador en dediqués una a la seva filla, Rocío Flores, a la revista 'Lecturas'. Aquesta carta, Flores l'ha creat en forma de vídeo. En ell, Antonio David ha criticat que el català no tracta bé les dones, i ho ha fet a través d'imatges de programes que, segons ell, posen Vázquez en dubte.

Antonio David carrega amb Jorge Javier de forma contundent

Antonio ha complert la seva promesa. Ha compartit un vídeo al seu canal en resposta al que Jorge Javier va escriure sobre la seva filla. Un vídeo contundent, en què Antonio David carrega contra el presentador des de l'inici per haver suspès la seva obra teatral a Llorca. En aquest sentit, Antonio David s'ha dirigit a Jorge Javier per dir-li que «aquí estic, Jorge Javier Vázquez, compungit».

Antonio David s'ha referit al rumor que indica que el presentador va anul·lar la funció no per malaltia sinó perquè va estar en una discoteca. El pare de Rocío Flores, així, ha insinuat la poca professionalitat de Jorge Javier. «Esperant que tornis de la festa. Quin gran professional ets! Com respectes el teu públic», ha dit retòricament.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós
Antonio David ha discutit la professionalitat de Jorge Javier | GTRES

Antonio David i les seves dures paraules per la carta a Rocío Flores

Tot seguit, ha entrat de ple a la missiva que Jorge va dirigir a la seva primogènita a 'Lecturas'. En aquest sentit, Flores ha manifestat que «aquesta revista, juntament amb La Fàbrica de la Tele, l'utilitzes com a braç armat per fer mal i assetjar una família». D'altra banda, el pare de Rocío Flores ha matisat algunes paraules de Vázquez, que segons ell estan amagades «a la sorna, la burla, l'odi i l'assetjament a una dona de 25 anys, la meva filla, que casualment és filla d'una amiga teva».

De la mateixa manera, Antonio David ha assegurat que la seva filla mai no l'ha criticat a ell ni a la seva mare. «Intentes fer-me mal a mi a través de la meva filla i t'equivoques. L'únic que en surt perjudicat, quan ataques una dona, quan l'assetges, la difames i vens un discurs basat en l'odi, ets tu. Deixa la meva família en pau i ataca'm a mi, com tu saps, d'home a home».

En paral·lel, Antonio David s'ha referit al dubte de Jorge Javier sobre per què Rocío no deixa Telecinco si tant hi pateix. Sobre aquesta qüestió, l'excol·laborador de 'Sálvame' ha titllat el presentador de «manipulador». A més, ha aclarit que Flores treballa per la productora Unicorn, i no pas La Fábrica de la Tele. «Unicorn té bons professionals, s'imparteix la pluralitat, no es fa mal a les persones, no s'assetja, no es difama i no es ven fum. Continua guanyant audiència i La Fábrica l'està perdent», ha explicat Flores.

Antonio David Flores ofereix proves per deixar en evidència Jorge Javier

En aquest punt, Antonio ha volgut treure la pols a l'hemeroteca i ha compartit diversos vídeos de Vázquez. El primer ha estat d'un programa en què va carregar contra Carmen Lomana perquè aquesta parlava d'un dels seus familiars i en criticava el físic. D'altra banda, Flores ha mostrat altres imatges on Jorge entrevista Olvido Hormigos i la tensió era notable entre ells. Sobre aquestes imatges, Flores ha dit a Vázquez que abusa del seu poder.

Però aquí no ha quedat tot, perquè després el pare de Rocío Flores ha optat per recordar altres dones amb qui Vázquez ha tingut conflictes. Ha esmentat a Chayo Mohedano, a la mare d'Aída Nízar, a María José Campanario. D'aquesta manera, ha pretès deixar en evidència el català, de qui s'espera una resposta.