Primer pla de David Bustamente

Alguna cosa falla entre David Bustamante i la seva filla, Daniela: «M'ho va demanar»

Paula Echevarría explica l'advertiment que li va fer la seva filla, Daniela, sobre David

Paula Echevarría viu una etapa meravellosa amb la seva parella, Miguel Torres, i el seu fill, Miki. A l'asturiana no li poden anar millor les coses, tant en el terreny professional com en el personal, i ho ha deixat clar a l'entrevista que ha concedit a la revista 'Semana'.

 

Tot i que sempre s'havia volgut centrar en la seva carrera interpretativa, Paula s'ha convertit en tota una influència a les xarxes socials. És una de les famoses que més estirada té entre les marques de cosmètics a Espanya, que sempre recorren a ella per a promocionar els seus productes.

Posat de Paula Echevarria en un acte contra el càncer
Paula Echevarría és feliç amb la seva parella, Miguel Torres, i els seus fills, Daniela i Miki | GTRES

Cal destacar que la primera experiència fora de Candás, el poble on va néixer, la va tenir quan només era una nena. Es va armar de valor i se'n va anar a Londres.

«Sempre he dit que no sabia què volia ser, però sí què no volia ser»

«Soc d'un poble de 7.000 habitants. Plantar-me a Londres, una ciutat tan gran, sense haver sortit mai de casa i sense parlar anglès, em va servir per a perdre la por al desarrelament», confessa Echevarría.

«Sempre he dit que no sabia què volia ser, però sí què no volia ser. Sabia que no volia passar la resta de la meva vida en una oficina», explica Paula a 'Semana'.

I és que això de ser actriu ha estat per vocació, però fa uns anys està enfocada al món de les xarxes. «Tinc un bebè que aviat farà set mesos, més l'embaràs, més la pandèmia. I així, com qui no vol la cosa, porto massa temps sense posar-me davant de les càmeres per a un rodatge, i ja tinc mono», explica Paula.

A més, Paula ha confessat en quin moment es va produir el boom de la seva imatge a les xarxes. «Quan estava rodant la sèrie 'Gran Reserva', vaig començar a fer fotos de vinyes i em vaig descarregar Instagram pensant que era una aplicació per a editar fotos», revela.

«Un dia vaig penjar una foto i vaig començar a rebre 'm'agrada'. Vaig mantenir el compte, a veure què passava, i hem arribat fins aquí. És una manera bonica de comunicar-me amb la gent que em segueix», assegura l'asturiana.

«Daniela em va demanar que tragués el programa on sortia el seu pare»

D'altra banda, Paula Echevarría ha revelat com porta la seva filla Daniela la repercussió mediàtica que tenen ella i el seu pare, David Bustamante. «Per molt que facin els pares, si a la nena no li agrada, ho traurà ella. Des de molt petita, no ens ha volgut veure a la tele, ni al seu pare ni a mi».

Muntatge amb les cares de David Bustamante i Paula Echevarría
David Bustamante i Paula Echevarría | La Noticia Digital

«L'altre dia, sortia el seu pare a 'El Hormiguero', i em va demanar que ho tragués», explica Echevarría.

«El meu refugi sempre ha sigut el meu poble, casa meva. Quan torno, tinc la sensació de ser la Paula, la de sempre; no hi ha interès mediàtic en mi», ha admès a la mateixa entrevista.

D'altra banda, la parella de Miguel Torres és feliç amb la seva nova llar. Segons ha revelat '¡Hola!', és una casa de dues plantes amb un jardí molt bonic.

Primer pla de David Bustamante molt seriós
Paula Echevarría revela l'advertiment de la seva filla sobre el seu pare, David Bustamante | GTRES
 

L'actriu ha rebut assessorament d'una empresa experta en decoració d'interiors per a escollir la seva nova casa. Parlem d´un habitatge molt gran, ja que disposa de quatre dormitoris, cosa que els permet rebre visites de familiars i amics. En definitiva, Paula està pletòrica i així ho reflecteix a cada entrevista que li fan.