Primer pla del destre José Ortega Cano sortint de l'hospital

Es descobreix el secret a casa d'Ortega Cano: Fa vida amb un altre home

José Ortega Cano està preocupat perquè han descobert una cosa que afecta la seva família

José Ortega Cano, vidu de la gran Rocío Jurado, està travessant un dels moments més convulsos de la seva trajectòria mediàtica. En el passat va ser un torero amb reputació, però actualment ningú en parla per recordar els seus mèrits professionals. Tothom vol saber en què ocupa el seu temps lliure i quins secrets intenta amagar.

Així, José Ortega Cano ha optat per retirar-se de la vida pública perquè no té prou força per enfrontar-se a tots els seus detractors. Rocío Carrasco, filla i hereva universal de Rocío Jurado, l'acusa de no haver tractat la cantant correctament. Tot i això, aquest és el més ínfim dels seus problemes, perquè l'extorero ha de lluitar per la recuperació del seu fill José Fernando Ortega.

José Fernando i Gloria Camila sempre han estat units
José Fernando i Gloria Camila sempre han estat units | GTRES

José Fernando, d'origen colombià, va arribar a Espanya quan només era un nen i en un tres i no res va començar a formar part del món de la fama. Rocío Jurado, la seva mare, el va presentar amb orgull davant els mitjans de comunicació, i tot feia pensar que el jove seria molt feliç. No obstant això, el temps va anar passant, i un fet va marcar un abans i un després a la vida de la família.

Rocío Jurado va morir a causa d'un càncer i Ortega Cano va haver de fer-se càrrec de José Fernando Ortega, germà de Gloria Camila, que col·labora en diversos programes de Telecinco. El torero es va veure obligat a internar el seu fill José en un centre psiquiàtric, ja que pateix algunes addiccions. El jove va passar un temps a la presó, i segons alguns mitjans, hauria malgastat l'herència que li va deixar la seva mare adoptiva, Rocío Jurado. 

José Ortega Cano i l'home que li ha fet perdre la paciència

José Fernando Ortega ha tingut una relació força controvertida amb Michu, la seva parella, amb qui va tenir una filla fa uns anys. Aquest motiu obliga la família a tenir contacte amb Michu. Tot i això, un rumor ho podria canviar tot: Michu podria haver estat infidel a José. Aquest fet, inacceptable per Ortega Cano, ha desencadenat el trencament de la relació entre José Fernando i Michu. Ana María Aldón, actual dona d'Ortega Cano, ha confirmat que José Fernando és un home solter.

José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando ha trencat la relació amb la seva nòvia Michu | Europa Press

El paparazzi Gustavo González ha estat qui ha descobert que Michu porta una doble vida. Segons el seu relat, té una relació amorosa secreta amb un jove discret que no vol formar part del món de l'espectacle. El diari 'La Razón'assegura que l'individu treballa a la construcció i que casualment també es diu José.

Gloria Camila, germana de José Fernando Ortega, no va apostar mai per la seva cunyada perquè sabia que la relació estava motivada per interessos mediàtics. Ella no s'ha sorprès que Michu hagi estat infidel al seu germà, encara que també està molt molesta amb la situació. El pitjor de tot és que Ortega Cano podria arribar al límit després de descobrir aquesta traïció.

José Ortega Cano toca fons: «Que no es posin enmig de la meva relació»

Ana María Aldón està preocupada pel seu marit, ja que no vol que el seu fill pateixi. José Fernando està seguint un tractament psiquiàtric, i qualsevol trasbals podria fer malbé tot el que ha aconseguit. Ana María assegura que farà tot el possible perquè el torero sigui feliç i no admet que la premsa posi en dubte l'estabilitat del matrimoni .