José Ortega Cano parlant amb la premsa amb una gorra

Preocupa l'estat de salut d'Ortega Cano després de ser operat del cor

L'estat del destre hauria empitjorat dràsticament després de rebre l'alta

Màxima preocupació en el clan dels Ortega-Mohedano. Després que Ortega Cano fos intervingut ahir del cor, el seu estat ha empitjorat de manera alarmant. Tant és així, que després de rebre l'alta li ha donat un bon ensurt als seus.

La salut del destre fa temps que està ressentida. Per això, els metges decidien realitzar-li un cateterisme per descobrir l'estat en què es troba el seu cor. Una operació, que en principi havia anat molt bé, tal com assenyalava la família.

De fet, tant Ana María Aldón com Gloria Camila decidien donar les gràcies a través de les seves respectives xarxes socials pels bons desitjos que li havien fet arribar a Ortega.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I, les bones notícies no deixaven de succeir-se, ja que contra tot pronòstic, el torero abandonava aquest mateix matí l'hospital, després de passar unes quantes hores en supervisió. Encara que al principi serien 48 hores, posava rumb a casa abans del que s'esperava.

A més, ho feia pel seu propi peu i d'allò més animat per poder tornar a casa. Però, lamentablement, les últimes informacions apunten que el seu estat ha empitjorat significativament en les últimes hores.

Així, la col·laboradora de 'Viva la vida' no ha pogut evitar mostrar la seva angoixa i confirmar la notícia. «Ortega Cano es troba regular i està molt feble. De fet, gairebé cau al cotxe».

L'entorn de la família està realment pendent de l'evolució que ha de tenir al llarg de les pròximes hores, ja que són decisives. Tot apunta que el pare de Glòria Camila i José Fernando ha pogut patir una severa baixada de tensió i esperen que el seu estat no tarda molt a millorar.

El delicat estat de salut d'Ortega Cano

Era Ana María qui informava fa uns dies que al seu marit li havien realitzat un TAC perquè no es trobava molt bé. «No està molt bé. Li han fet un TAC coronari amb contrast avui i no es troba bé», explicava en el seu moment.

Poc després aclaria que «el resultat no ha estat favorable i han decidit intervenir. Li operen el dimarts».  També va afegir: «Estic preocupada perquè faran un cateterisme, però no sé què ha passat».

«Sabíem que tenia problemes cardíacs, però no sé què ha pogut passar, ell és molt callat». Aquesta operació serviria als metges per calibrar el dany existent en el múscul cardíac, i decidir si haurà de tornar a passar per quiròfan.

Encara que, això sí, el vidu de Rocío Jurado s'ha mostrat optimista en tot moment. «A veure, és un cateterisme per veure com està tot», assegurava hores abans de l'operació. «Tampoc és una preocupació gran».

«Potser hi ha alguna coseta per modificar o pot ser que no n'hi hagi, no?», assenyalava força animat. «Aquí ja veurem si cal operar o no», concloïa.

Ahir al matí, Ortega Cano s'enfrontava amb la temprança que el caracteritza a aquest nou sotrac en la seva salut. El destre arribava a l'hospital acompanyat de la seva inseparable companya, Ana María, que no li ha deixat anar la mà en cap moment.

I, a l'entrada, intentava calmar els ànims assegurant-los als periodistes que es trobava entre nerviós i tranquil. Així doncs, era la seva dona qui es mostrava més preocupada, ja que no va voler fer cap declaració fins al moment.

I és que a ella, igual que la resta de la família, els ha pres per autèntica sorpresa tenir a veure a Ortega en aquesta delicada situació. No obstant això, el que està clar és que, un cop més, els Ortega han demostrat que són una pinya, ja que els germans del torero tampoc s'han enlairat d'ell.