La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020

Mila Ximénez abandona l'hospital: Encara més prima i en cadira de rodes

La col·laboradora va ser ingressada per un atac d'ansietat

Fa just un any que Mila Ximénez va comunicar la notícia més trista de la seva vida: començaria una batalla contra el càncer. En un primer moment va enfrontar-se al problema amb molta força, però superar la malaltia està sent més complicat del que pensava.

Els ingressos a la Clínica de la Luz, centre que ha triat per posar en pràctica el seu tractament, són massa freqüents. Manolo, el seu germà i mà dreta, va explicar el motiu de la seva última estada a l'hospital.

«Està ingressada realitzant unes proves de control del procés. És un camí que cal recórrer i confiem arribar al final aviat», va comentar a 'ABC'. Tanmateix, l'oncle d'Alba Santana no va explicar tota la veritat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La revista 'Hola!' assegura que la col·laboradora va haver de romandre en observació més temps del qual estava previst. Segons ha informat aquest mitjà, li va donar un atac d'ansietat que va fer saltar totes les alarmes.

De fet, no és la primera vegada que pateix una crisi d'aquesta mena. En una de les entrevistes que ha concedit a 'Sálvame' va confessar: «vaig entrar en una depressió molt grossa».

Els medicaments no van donar el resultat que esperaven i la tertuliana tenia tants dolors que no es podia moure del llit. Tota la seva família es va mobilitzar per donar-li els ànims que li faltaven. Tant els seus germans com la seva filla estan sent un suport fonamental, junts li han recordat la importància de no perdre l'esperança.

Un exemple de lluita: «No podrà amb mi»

Jorge Javier Vázquez, íntim amic seu, també ha estat força preocupat. Té moltes ganes de què la seva companya reprengui la vida pública, ja que és una part imprescindible del programa.

«Avui he parlat amb Mila i m'ha encantat sentir-la com l'he sentit. L'he sentit animada i m'ha donat una pujada d'alegria increïble», va comentar en les últimes setmanes.

Les paraules del presentador van causar un gran enrenou. I és que molts mitjans van començar a especular amb el possible retorn de la sevillana. Així, sembla que el seu infern estava arribant a la seva fi.

Per aquest motiu, la notícia del seu nou ingrés va deixar sense alè als espectadors. Han sigut molt pocs dies a la Clínica de la Luz, però l'espera s'ha fet eterna.

La revista 'Semana' ha estat testimoni del moment en què Ximénez va rebre l'alta. I és que les imatges que publica el citat mitjà són bastant alarmants.

L'exdona de Manolo Santana ha perdut massa pes. Però tot fa pensar que té problemes per moure, perquè ha abandonat el centre en cadira de rodes.

La situació és crítica, però la tertuliana s'ha proposat superar qualsevol obstacle. Li va prometre a la seva filla que derrotaria al càncer i farà tot el possible per complir el seu compromís.

«D'aquesta surto, no podrà amb mi aquesta bestiola ni de conya. A mi un tumor no em pararà la vida», va declarar a Telecinco bastant animada.

No obstant això, el temps ha anat passant i les circumstàncies s'han complicat cada vegada més. Els metges van haver de canviar-li el tractament, perquè no estava donant bons resultats.

Segons les declaracions del seu germà, ja han donat amb la medicació correcta. El problema és que els efectes són molt lents, així que encara queda molt camí per recórrer.

Mentrestant, l'equip de 'Sálvame' s'ha solidaritzat amb ella. Fins als companys amb els quals ha tingut problemes s'han rendit als seus peus. És el cas de Gustavo González, qui li va escriure una carta al diari 'La Razón'.

Les paraules que li va dedicar van ser bastant comentades, ja que ningú esperava que parlés en aquests termes. «Mila ha après de la vida. És un riu regirat amb remolins, fangs i tèrbols, però també és un mar, un oceà i un cel infinit».

La veritat és que no li falten raons per seguir lluitant. Tant el públic, la seva família com els seus amics estan desitjant celebrar la seva desitjada recuperació.