Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

«És descarat»: El 'tongo' de 'Supervivientes' per portar a una concursant a la final

Espectadors i mitjans estan farts del favoritisme de 'Supervivientes' amb una participant

Sense cap dubte, 'tongo' és la paraula que més s'ha fet servir per qualificar a aquesta edició de 'Supervivientes'. I és que, encara que sempre hi ha cert favoritisme cap a alguns concursants, el que està passant aquest any ja 'clama al cel'. El reality sembla estar disposat a tot per tal que Olga Moreno, la dona d'Antonio David, arribi a la gran final.

Des del començament, els espectadors s'han queixat que el programa no es comporta amb ella mateixa manera que amb els seus companys. I ara fins i tot s'han sumat a aquesta idea diferents mitjans de comunicació. Tant és així que a 'El Español' ha definit com «descarat» el tracte de favor de l'organització a la sevillana.

Olga Moreno està en el punt de mira dels espectadors del reality

Aquesta edició 2021 de 'Supervivientes' és la més avorrida de la història del format. Això és innegable. No obstant això, també està marcada per la presència d'Olga.

Si ella ha aconseguit tant protagonisme és degut a la sèrie documental de l'ex del seu marit, Rocío Carrasco. Una producció en la qual no només l'ha acusat de maltractaments, sinó on també ha desemmascarat a la concursant del reality. Sí, perquè ha deixat en evidència les mentides que ha explicat durant anys.

Precisament per l'emissió de la sèrie, Moreno no deixa de parlar del seu marit i dels fills d'aquest. I això no agrada a gran part de l'audiència. No li agrada perquè ella sembla estar més centrada a endolcir a la seva família que en sobreviure en una illa.

D'aquí que aquesta actitud li està proporcionant nombroses crítiques per part dels espectadors. No obstant això, el que més els molesta és el tracte de favor que el programa té amb la sevillana. Vol que arribi a la final sigui com sigui.

Aquest favoritisme està desacreditant al reality de manera clara. I és que l'espai està permetent enganys de la concursant en diferents sentits.

Els 'tongos' més evidents del programa de Telecinco

En diversos reptes s'ha pogut veure a Olga Moreno fent trampes. No obstant això, hi ha dos en concret que han enervat els ànims dels seguidors del concurs.

La primera situació es va produir en la prova de líder de la sínia que va enfrontar la sevillana amb Melyssa. La dona d'Antonio David la va guanyar després de fer dues coses que no estaven permeses: tocar l'aigua i agafar-se a l'estructura central. Clarament es va veure que va cometre aquestes faltes, però se li va permetre.

La segona queixa va arribar fa uns dies en aquesta mateixa prova que va disputar amb Lara Sajen. El programa en aquest cas va matisar i va exposar que perdia qui caigués a l'aigua. Això sí, va deixar clar que no podia tocar-se la zona central.

En aquest cas, la concursant es va aferrar a aquesta part en diverses ocasions, però no es va fer res al respecte. És més, els espectadors van recriminar al reality que aturés la sínia quan ella estava a punt de caure. D'aquesta manera, van considerar que se li permetia tornar a col·locar-se. I tot això unit al fet que novament la madrastra de Rocío Flores tornés a guanyar i, per tant, a convertir-se en líder.

És descarada la manera que el reality té de tractar-la perquè li interessa que estigui a la final. I precisament per això li permet més llicències. Amb això ens referim també al fet que no se l'ha sancionat per mentir sobre un company (Omar Sánchez).

El jove va revelar que havien infringit les normes amb uns privilegis. La concursant va acusar-lo de no dir la veritat i fins i tot, plorant, va insinuar que ell havia rebuscat en les seves pertinences.

D'aquesta manera, Olga Moreno 'va actuar' davant de les càmeres. Va pretendre enganyar a tots, encara que finalment no ho va aconseguir. Es va descobrir que ella mateixa li havia explicat al canari quin era l'amulet que havia aconseguit.

Hi va haver alguna reprimenda o sanció per la sevillana? Cap. El participant es va quedar destrossat i ella com si res, però se li permet.

De moment a 'Supervivientes' li està anant bé mantenir-la en el reality. No obstant això, està jugant amb foc. El públic cada vegada està més fart d'aquest favoritisme i aviat podria passar-li factura la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.