El presentador Jordi Hurtado amb la seva dona Rosa Palau en un acte de RTVE

Avui fa anys Jordi Hurtado: El presentador català que mai es fa gran

El temps sembla que no passa pel conductor de 'Saber y ganar'

Jordi Hurtado, un dels presentadors de televisió més estimats, fa anys avui. Però sembla que el temps no passa per ell. I és que ha aconseguit mantenir-se sempre 'jove'.

Encara que sembli que mai envelleix, algunes fotos de la seva joventut s'encarreguen de demostrar tot el contrari. Com a la majoria dels mortals, les arrugues i la caiguda de cabells, també van apreciant-se.

Una cosa normal i lògica quan li traiem pàgines al calendari. En qualsevol cas, el conductor de 'Saber y ganar' ha aconseguit mantenir-se sempre en forma i aparenta menys edat de la que en realitat té.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un dels grans secrets de Jordi Hurtado són els seus anys. Cal dir que va néixer un 16 de juny de 1957 a Sant Feliu de Llobregat. Per tant, avui bufarà 64 espelmes.

El seu bon aspecte l'ha fet mereixedor d'uns quants 'memes' a les xarxes socials. Alguns fins i tot aprofiten per felicitar-lo en to de broma. Sigui pel «4.000 aniversari» o gràcies a les proves de «Carboni-14», que han permès conèixer la seva edat.

En la seva cadena també s'han recordat d'ell en aquesta data tan especial. I van voler recordar-li de manera irònica quan treballava a la televisió en l'Edat Mitjana.

Malgrat les múltiples bromes i comentaris sobre els seus anys, el presentador català mai s'ha sentit molest. Fins i tot ha arribat a fer alguna campanya publicitària sobre el tema. Una cosa que demostra el bon tarannà de Jordi Hurtado.

Més de 20 anys en el mateix programa

Hi ha molts secrets que hauria de revelar més enllà de la fórmula per mantenir-se jove. I és que no resulta gens senzill romandre tants anys en un mateix programa a la televisió. I ell ho ha aconseguit gràcies a 'Saber y ganar'.

Un concurs que reuneix cada tarda davant de la televisió a un bon nombre de seguidors de Jordi Hurtado. Així mateix, es poden comptar per milers els programes gravats i sempre amb el mateix conductor.

Porta al capdavant d'aquest espai des de 1997. I a més amb uns bons números d'audiència. Prèviament ja havia treballat a la cadena pública a 'Si lo sé no vengo'.

De fet el vídeo que utilitza RTVE per felicitar-lo per aquest dia prové d'aquest programa. Sense cap dubte, és una de les primeres aparicions d'Hurtado davant de les càmeres.

Hi ha diversos detalls que el converteixen, a més, en una figura peculiar. Fins i tot molts resulten desconeguts per a la majoria. Per exemple, té un parentiu amb el presentador de La SextaJordi Évole perquè els seus avis eren cosins.

També va compaginar la televisió amb el món del doblatge. Va arribar a posar-li la veu a Epi, el famós personatge de 'Barrio Sesamo'. En el seu currículum professional també es recullen altres concursos a la televisió pública que no van triomfar.

A aquest se li suma també el seu pas per les ones, a la Cadena Ser. El presentador s'atreveix amb tot com demostra el seu 'cameo' a 'El Ministerio del Tiempo'. Un espai sobre la història d'Espanya que fa viatges a través del temps.

Sempre s'ha mostrat com una persona molt discreta. De la seva vida privada se sap molt poc. Està casat des de 1994 amb Rosa Palau, amb la qual té tres fills.

Resideix en un luxós habitatge de més de 400 metres quadrats i una parcel·la de més de 600 metres. La casa es troba a la localitat barcelonina de Molins del Rei, segons recollia la revista 'Aviat' fa uns mesos.

Porta una vida molt familiar i com ha reconegut en més d'una ocasió, gaudeix amb la seva feina. De fet, aguantar 24 anys en el mateix programa i en la mateixa cadena només està a l'abast d'uns pocs. Entres ells el gran Jordi Hurtado.