La catalana Laura Fa somrient en una imatge del seu Instagram

Crítiques a Laura Fa per les seves paraules a 'Sálvame': «Canses, ves-te'n a Catalunya»

La col·laboradora assegura que és independentista i no vol vestir amb la samarreta de la Selecció Espanyola

'Sálvame' és un programa que es caracteritza per tractar temes del cor, però l'arribada de l'Euro Copa els ha obligat a adaptar-se. De fet, aquest dilluns, 14 de juny, els col·laboradors s'han vestit amb la samarreta de la Selecció Espanyola. I per si no n'hi hagués prou, han convertit el plató en un camp de futbol.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara bé, la catalana Laura Fa, segons expliquen els seus companys, en un principi es va negar a posar-se una samarreta amb la bandera espanyola. Cal recordar que la col·laboradora s'ha definit com a independentista en més d'una ocasió.

Finalment, la col·laboradora s'ha posat la samarreta i s'ha sumat a l'acció publicitària de tots els seus companys. Tot i això, ha volgut deixar clar que es tracta de donar suport a l'esport i als futbolistes. Així doncs, ha manifestat que el fet de portar la samarreta no té res a veure amb la seva ideologia política.

D'altra banda, els seus companys han assegurat sentir-se molt orgullosos de veure a la seva companya amb aquesta samarreta. Però els seguidors del programa han carregat en contra seva a les xarxes socials.

Els seguidors del programa consideren que Laura Fa hauria de deixar 'Sálvame' si no és capaç de vestir amb una samarreta que llueix la bandera espanyola. D'aquesta manera, li proposen tornar a Catalunya i deixar enrere la seva vida. 

Laura Fa ha afirmat en més d'una ocasió que li agrada treballar a Madrid i que una cosa no treu l'altra. La periodista alterna el seu treball a Telecinco amb diferents col·laboracions en programes que es realitzen des de Catalunya.

Ha estat titllada de 'venuda'

Mentre alguns espectadors de 'Sálvame' la conviden a abandonar Espanya per tornar a Catalunya, altres fan una lectura molt diferent.

Els espectadors consideren que Laura Fa sempre ha defensat a Catalunya com a país, però que ara estaria reculant amb gestos com el fet de posar-se una samarreta de la Selecció Espanyola. Per aquest motiu, consideren que s'està deixant vendre per diners, deixant enrere els seus ideals per motius econòmics.

Segurament Laura té una altra opinió i considera que no vol barrejar la seva vida privada amb la feina que realitza a la televisió. Recordem que els seus inicis a 'Sálvame' no van ser fàcils. I que molts dels seus companys la tractaven de diferent manera per posicionar-se a favor de la independència.

Malgrat que la col·laboradora ha aconseguit guanyar amics dins el programa, la guerra entre Espanya i Catalunya li està passant factura.