Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Rafa Mora, enxampat quan es pensava que no el gravaven: «El criat de Matamoros»

El col·laborador ha quedat en evidència demostrant que està als peus de Matamoros

No hi ha dubte que per a ser un bon col·laborador de televisió, t'has de comparar amb els millors. I treure el millor d'ells per fer-te un lloc en aquest món tan competitiu. Això no té res de dolent sempre que no acabis semblant un tertulià submís a un altre.

D'això s'acusa constantment a Rafa Mora, qui molts consideren un titella de Kiko Matamoros. Tant és així que a 'Sálvame', cada vegada que parla Rafa apareix en pantalla un titella manipulat per Matamoros, deixant clar el poder que exerceix sobre ell.

De fet, el mateix Rafa ha dit en repetides ocasions que per a ell, Matamoros és un déu televisiu i que és en qui es reflecteix per a ser el millor. No hi ha dubte que Kiko és un dels millors tertulians de la televisió, ja que tots els programes el volen reclutar. Però això no treu Rafa Mora quedi malament cada vegada que se sotmet al seu company.

Dilluns, a 'Sálvame', hi va haver un moment en què es va veure com el valencià estava literalment als peus del seu mentor. Quan Jorge Javier es trobava en un altre set de plató, Rafa va creure que no l'estaven gravant i va protagonitzar una escena més que surrealista.

Kiko Matamoros estava assegut a la seva cadira i, de sobte, el seient fallava. Llavors Mora es va aixecar de la cadira, va anar cap a Matamoros i el va ajudar a acomodar-se, donant la imatge que no paren d'atribuir-li a les xarxes.

Potser és desmesurat dir 'criat' a algú per un gest sense importància com aquest. Però si ho sumem a que Mora sempre fa la pilota a Matamoros, és un gest més que suma. El jove sent tanta passió pel veterà que no dubta a defensar-lo públicament sempre que pot, encara que no tingui raó.

El valencià creu que així Kiko es posarà a favor seu i que segurament el defensarà quan li vagin mal dades. Una cosa que ja va passar quan va aparèixer una presumpta amant de Rafa que va comprometre la relació d'aquest amb la seva nòvia, Macarena.

Qüestionat com a amic

Tot i que a hores d'ara no es qüestiona com és Rafa com a amic en relació amb Matamoros, sí que hi ha dubtes si ens referim a altres amics seus. El valencià té escrit al currículum que és el millor amic de Kiko Rivera, i ho recorda constantment a plató, encara que resulti una mica pesat.

Però després del que va passar divendres passat, hi ha molts dubtes, i la gent vol saber si realment Rafa aporta alguna cosa o no a Rivera. El col·laborador de 'Sálvame' no deixa de tirar llenya al foc entre Kiko i la seva cosina Anabel Pantoja, cosa que fa que es distanciïn encara més i no acostin posicions.

A les xarxes es diu que el que fa Rafa Mora és molt lleig i que diu molt poc d'un amic que intenti separar-te de la teva família. Segurament tot això ho fa per a no deixar de ser el contacte directe de Kiko a 'Sálvame'.

Sap que si aquest es porta bé amb Anabel, aquesta és la que el programa voldrà tenir a plató perquè porti exclusives i exerceixi de portaveu de la família. Una cosa que porta fent molts anys, encara que actualment la relació que té amb els seus cosins sigui pràcticament inexistent.