Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Rodríguez i Gloria Camila al plató de 'Supervivientes'

Nova polèmica amb Olga Moreno: «No parlaré més»

La col·laboradora no tolera més el comportament de la dona d'Antonio David

L'actitud d'Olga Moreno a 'Supervivientes' comença a molestar alguns col·laboradors. Entre ells, Belén Rodríguez, que s'ha plantat pel que fa a comentar res sobre el pas de Moreno pel reality.

El motiu? Que parla constantment de Rocío i David Flores. Una cosa que sap que fereix la mare d'aquests, Rocío Carrasco. I és que la insistència d'Olga a provocar Rociíto ja molesta fins i tot Gloria Camila, qui assegurava que s'ha cansat de defensar-la.

Fa poc, la malaguenya es va posar nostàlgica recordant el dia del seu casament, fent referència al paper que hi va tenir Antonio David. «David va ser el primer que em va posar l'anell, que em va fer el petó, que va recollir el ram», explicava.

I va assegurar, a més, que «el nen va gaudir del casament més que nosaltres». Unes paraules que van generar molt d'enrenou a les xarxes socials, on han titllat de pervers l'acte de vestir un nen de nuvi i fer veure que et cases amb ell.

«'Aquest collaret és per al meu David Flores, que es va casar amb mi el 13 de juny de 2009'. És una perversió total vestir un nen de nuvi i fer com que et cases amb ell», arremetien contra ella des de Twitter.

La gota que ha fet vessar el got arriba després de la seva última provocació des d'Hondures. «Ja n'hi ha prou de callar... A la Rocío li dic 'Rorry' i al David, 'el meu tresor'». 

Una cosa davant la qual la germana de Rocío Carrasco va acabar explotant en directe. «Mai m'he volgut ficar en aquest tema i estic farta que sempre em posin en aquest sac».

Gloria Camila ha volgut deixar clar que està per a poques bromes, ja que la salut del seu pare, Ortega Cano, la preocupa molt. El torero se sotmetrà a una intervenció a cor obert molt delicada que manté els seus éssers estimats en suspens.

«Ja li he dit a la Rocío Flores que l'Olga té dret a parlar de la seva vida i de les seves vivències. Però, tal com estan les coses fora, això no afavoreix ni a l'Olga a Hondures, ni a la Rocío com a col·laboradora», ha confessat Gloria.

Gloria Camila i Belén Rodríguez donen l'esquena a Olga Moreno

Molta gent ha criticat que el pas de la dona d'Antonio David per 'Supervivientes' s'ha basat en plorar pels racons constantment i parlar dels fills de Carrasco. De fet, s'ha convertit en la gran protagonista del concurs.

Per la seva banda, Belén Rodríguez assegurava que va arribar al seu límit després d'escoltar les últimes declaracions d'Olga sobre Rocío i David Flores. La titlla de cruel i d'anar amb una clara intenció: fer mal a Rociíto, que és amiga de Belén.

«Hi ha temes que ja em fan bola. He decidit que no comentaré ni un vídeo més de l'Olga parlant dels fills de la Rocío Carrasco. Em sembla absolutament cruel que els segueixi utilitzant  per a fer mal a la seva mare», ha sentenciat a plató. 

«Amb aquests temes, poca broma. No col·laboraré amb aquesta senyora ni li seguiré el rotllo», ha recalcat. «En la seva vida no ha fet altra cosa que fer mal».

Declaracions davant les quals Gloria Camila, per primera vegada, es mostrava a favor de Rodríquez: «Jo prendré la mateixa posició que la Belén, perquè mai he volgut posar-m'hi ni m'hi posaré». No li sembla just que l'ataquin quan alguna cosa no li sembla bé, i ha insistit: «Estic una mica farta, espero que la gent ho respecti».

Per la seva banda, el 'Maestro' Joao se sumava al discurs en contra de Moreno, i va assegurar que «no se l'ha de lloar perquè tracti bé aquests nens. Els nens cal tractar-los bé sempre, siguin d'ella o no».