Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón al plató de 'Viva la Vida'

Ana María Aldón: «La vida d'Ortega Cano corre perill, l'operen la setmana que ve»

José Ortega Cano passarà pel quiròfan perquè el seu cor no dona bons resultats

L'estat de salut de José Ortega Cano està en el punt de mira de la premsa del cor. El torero, que pateix problemes de cor, ha empitjorat arran del documental de Rocío Carrasco.

Malgrat que Ortega Cano no ha rebut crítiques ni ha estat denunciat per Rocío, sí que podria rebre amb la segona part de la docu-sèrie.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Fidel Albiac ha estat assenyalat com el culpable del conflicte familiar

Carrasco ha promès que explicarà el motiu pel qual va distanciar-se dels seus germans i del marit de la seva mare. 

Ortega Cano s'ha mostrat molt tranquil i conciliador. El torero considera que no ha fet res dolent i, fins i tot, ha confessat que no era conscient del patiment de Rocío.

«L'únic problema que he tingut amb Rocío Carrasco ha estat pel museu de Rocío Jurado», explica.

Ara bé, no ha dubtat en assenyalar a un clar responsable del conflicte familiar. «Sempre vam tenir bona relació, fins que va arribar Fidel Albiac. Quan es va unir a ell, llavors va fer una selecció de tots els personatges, i jo m'incloc, de la família Mohedano, la família Ortega...»

«Sempre l'he tractat amb respecte i afecte, com si fos la meva filla», assegura Ortega Cano.

És per això que està molest. Rocío Carrasco ha arribat a manifestar que la seva mare va cometre un error en el moment que va decidir casar-se amb ell. «He sentit un amor infinit per Rocío Jurado, ella estava molt enamorada de mi, i jo enamorat d'ella».

D'altra banda, Rocío Carrasco elimina de la seva vida a totes aquelles persones que donen suport a Antonio David Flores. Així doncs, aquest podria ser un altre motiu pel qual ha decidit distanciar-se de la seva família.

Ortega Cano reconeix que manté una relació cordial amb l'ex Guàrdia Civil: «A mi no m'ha fet res per estar enfadat amb ell».

«No he tingut una relació molt forta amb ell, el que em vincula a Antonio David són Rocío i David Flores. Els tinc molt d'afecte. Lògicament, estic amb ells quan venen a Madrid, els estimo molt», afirma.

No obstant això, Rocío Carrasco assegura que Ortega Cano sempre ha estat conscient de l'infern que va viure amb Antonio David Flores.

La salut d'Ortega Cano penja d'un fil

Malgrat que Ortega Cano ha intentat mantenir-se allunyat de la polèmica, la seva salut ha empitjorat. El torero ha evitat veure el documental de Rocío per motius de salut, però s'ha vist afectat indirectament. La seva família ha estat atacada i ell ha patit les conseqüències.


Ana María Aldón va ser l'encarregada de confirmar que el seu estat de salut és delicat. «No està bé. Li han fet un TAC coronari amb contrast i no es troba bé», va afirmar en la sortida de l'hospital.


Cal recordar que Ortega fa temps que pateix problemes de cor i, a més, va donar positiu en Covid. Encara que, «anímicament està bé, i físicament també», assegura.Lamentablement, sembla que els resultats de les proves no han estat una bona notícia. Aquest dilluns, 14 de juny, durant la seva intervenció a 'Viva la vida', la col·laboradora ha explicat que «el resultat no ha estat favorable i han decidit intervenir. L'operen aquest dimarts», ha anunciat.Els seus companys han intentat animar-la: «No et preocupis, José és fort i està en molt bones mans».