Rocío Flores i la seva parella Manuel Bedmar caminant pel carrer

Rocío Flores es refugia en la seva parella i es prepara per explicar la seva veritat

La filla d'Antonio David podria estar preparant un documental per carregar contra la seva mare i Fidel Albiac

Rocío Flores està disposada a explicar la seva veritat i, segons els rumors, hauria confiat en la productora d''El programa de Ana Rosa' per preparar una entrevista.

En aquesta entrevista es preveu que parli sobre la relació que ha tingut amb la seva mare i Fidel Albiac. És més, segons Antonio David, el marit de Rocío Carrasco marginava David Flores.«David vivia apartat, estava sol. El meu fill sopava a la cuina mentre Rocío i Fidel estaven al menjador», assegura Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons informen, Rocío Flores ha trucat a diversos periodistes i col·laboradors per desmentir la versió de la seva mare. En concret, ha volgut posar èmfasi en la suposada pallissa que va propinar-li l'any 2012.

«Rocío Flores està negociant una sèrie audiovisual de diversos capítols sobre la seva veritat. És el seu testimoni i relataria i comentaria la seva veritat jurídica», informa Jesús Manuel Ruíz.«De moment no s'ha tancat el contracte, però està sobre la taula. La productora Unicorn ha estat la triada perquè Ro Flores doni detalls sobre els anys que va viure amb la seva mare i Fidel Albiac».La figura del marit de Carrasco ha estat en el punt de mira i, fins i tot, ha estat qualificat de manipulador. No obstant això, la seva dona l'ha definit com una mena de salvador que ha estat al seu costat en els pitjors moments.A més, en el documental, assegura que Fidel Albiac tenia molt bona relació amb els seus fills. Així doncs, quina és la veritat? Hi ha molta gent que està desitjant conèixer el punt de vista de la filla d'Antonio David Flores.

Rocío Flores es prepara per contraatacar

D'altra banda, Rocío Flores segueix centrada en els seus nous èxits professionals. Actualment és model i col·laboradora de televisió.

Tenint en compte la persecució mediàtica amb la qual ha de conviure, Rocío ha prioritzat la seva estabilitat emocional. D'aquesta manera, s'ha centrat a defensar Olga Moreno, la dona del seu pare, que està concursant a 'Supervivientes'.

Un dels suports fonamentals de Rocío Flores ha estat la seva parella, Manuel Bedmar, qui hauria rebut ofertes per participar a 'GH VIP'.

La parella s'ha mostrat molt unida, sobretot en els últims mesos, i aprofiten qualsevol moment per fer plans junts. 

És cert que Rocío Flores necessita desconnectar. De fet, també ha de protegir al seu germà, David Flores, que actualment és notícia perquè ha decidit carregar contra la seva mare. Així doncs, David ha volgut seguir endavant i reclamar el pagament de la seva pensió alimentària.

L'estrena de la segona part del documental de Rocío Carrasco, 'En el nombre de Rocío', promet aclarir molts dubtes. Aquest documental se centrarà en la bretxa entre els Mohedano i Carrasco. Per tant, podrem saber què va passar amb l'herència de Rocío Jurado.